23 / 04 / 2024

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.



Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın vefat eden babası Ömer Hanedar'ın cenaze namazının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile aralarında sıkıntı olduğu yönündeki iddialara ilişkin, "Fatih Terim ile aramızda en ufak bir sorun yok. Açıklıkla ifade ediyorum ki, bizim derdimiz Fatih Terim olsun. Asla, öyle bir derdimiz olamaz." dedi.

Mustafa Cengiz, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Şu anda konuşurken bile hocamızla ilgili bir sorun gelmiyor aklıma. Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek. Kemerburgaz'dan da vazgeçmedik. Bütün işleri yaptık. Orada bir işgal var. O işgalci de oradan çıkacak çünkü ruhsatı yok. Riva projesine devam ederek Galatasaray'ı en iyi duruma getirmeye çalışacağız. Bütün çabamız bu."

- "Herkes vazifesine yapacak" ifadesi hakkında

Mustafa Cengiz, "Ben herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum. Özellikle herkes vazifesini yapacak." şeklindeki ifadesinin Fatih Terim'e yönelik olduğu iddiaları ile ilgili bir soruyu ise şu şekilde yanıtladı: 

"Burada Emlak Konut, Ziraat Bankası ve Denizbank ile yapacağımız görüşmeler var. Yönetimimiz, futbolcu ve teknik heyete mali, idari ve fiziki şartları hazırlamalı. Futbolcular da sahada mücadele etmeli. Onlar da gereğini yapacak. Bunu, kimseyi kırmadan ve hedef almadan herkese söylüyorum. Bu laf kesinlikle sadece hocaya değil. Orada açıkça 'Lütfen takımlarımız ile hocamıza destek olun ve kenetlenin' dedim. Buradan mana çıkararak Galatasaray'ı yıpratmaya çalışmak boşuna gayrettir. Buradan size ekmek yok."

 

Galatasaray, Riva ve Florya arsalarından olabilir!

Galatasaray ile Emlak Konut resmen yollarını ayırdı! 


Geri Dön