24 / 04 / 2024

 Galatasaray florya son durum

 Galatasaray florya son durum

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Burak Elmas'tan Florya arazisi açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Dursun Özbek, Florya araziyle ilgili "Yaptığınız operasyonun Galatasaray'a neye mal olduğunu başkan gelsin açıklasın" dedi. Özbek'e yanıt veren başkan Burak Elmas ise, Florya arazisindeki son durumu anlattı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray Florya arazisinin tapusunu aldı!

Emlak Konut GYO ve Galatasaray Kulübü yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar Florya arazisinin tapusunu resmi olarak aldı.

 Galatasaray florya son durum Haberi

 Galatasaray florya son durum

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Dursun Özbek, Galatasaray Lisesindeki Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen eylül ayı olağan pan kurulu toplantısında konuşma yaptı. 

Özbek, sarı-kırmızılı kulübün önümüzdeki dönemlerde hukuken ve maddi anlamda zor duruma düşeceğini söyledi. Özbek kouyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Riva ve Florya projesinin genel kurula getirildiği dönemde bunun Galatasaray için mali bağımsızlık projesi olduğunu söyledim. Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir. Emlak Konut'la sözleşmeyi yapan kişiyiz. Onu size getiren, savunan ve olmasını isteyen kişiyim. Bu sözleşmenin ruhunu en iyi bilen kişilerden biriyim. Bu sözleşmenin ruhu zedelenmiştir. Sözleşmenin esasında Florya'nın Kemerburgaz'a veya başka yere taşınması söz konusudur. Süre kısıtlıdır, süre verilmiştir fakat hiçbir hareket yoktur." 

"Galatasaray'ın güncel ve istikbaldeki menfaatinin...