25 / 04 / 2024

Mustafa Dündar'dan Osmangazi'ye hastane ve kapalı pazar yeri müjdesi!

Mustafa Dündar'dan Osmangazi'ye hastane ve kapalı pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altınova Mahallesi’ ndeki Spastik Çocuklar Hastanesi’ nin büyütüleceği müjdesini verdi. Dündar, Dündar, Altınova, Yeşilova, Başaran ve Küçük Balıklı için kapalı pazar yeri yapılacağını da söyledi...




Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altınova Mahallesi’ndeki Spastik Çocuklar Hastanesi’nin büyütüleceği müjdesini verdi. Dündar, Altınova, Yeşilova, Başaran ve Küçük Balıklı mahallelerinin faydalanacağı kapalı pazar yerinin hazırlıklarını tamamladıklarını da söyledi.


Gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’de örnek olan Osmangazi Belediyesi, hizmet sağanağını sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi, sağlık alanında yeni bir yatırımı daha Bursa’ya kazandırmak için kolları sıvadı. Altınova Mahallesi’nde bulunan Spastik Çocuklar Hastanesi’nin yanında, kamulaştırmalar ve yeni imar uygulaması ile ilave bir arsa oluşturduklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nin büyütülerek kapasitesinin genişletileceğini söyledi.


Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, Spastik Çocuklar Hastanesi’nin çevresinde yaptığımız kamulaştırmalarla yeni bir alan elde ettik. Bu arsa üzerinde yeni imar planları ile mevcut hastanemizin alanını büyütüyoruz” dedi.


Altınova Mahallesi’ne daha önce 19 Mayıs Spor Kompleksi yaptıklarını, 32 sokağın asfaltladıklarını, 4 okula çeşitli desteklerde bulunduklarını ve 3 tane park yaptıklarını anlatan Başkan Dündar, “Altınova Mahallesi’ndeki yatırımlarımız sadece sağlık alanında sınırlı kalmayacak. Vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için Altınova, Küçük Balıklı, Yeşilova ve Başaran mahallelerinin ortasına kapalı pazar alanı inşa edeceğiz. Bu dört mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hitap eden bir pazar yeri olacak. Bununla birlikte mahallenin gençleri için de yerini belirlediğimiz yeni bir futbol sahasını mahalleye kazandıracağız” dedi.



Yeni Eksen


Geri Dön