26 / 04 / 2024

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.



Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle ülkemizde alınan tedbirler çerçevesinde 18. Geleneksel Mustafa Hasanoğlu Vakfı İftar Programımızısiz değerli dostlarımızın ve öğrencilerimizin sağlığını korumak adına iptal etmek durumundayız.

Ülkemiz ve milletimizin bu zor zamanları en kısa sürede atlatacağına gönülden inanıyor, Mustafa Hasanoğlu Vakfı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Tekrar bir arada olduğumuz sağlıklı ve güzel günlere kavuşmak dileğiyle.

Hayırlı Ramazanlar...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı 16 Ekim 2013 tarihinde Hasanoğlu Ailesi, ailenin yakın dostları ve Suffa Vakfı’nın katkıları ile, Mustafa Hasanoğlu ile başlayıp günümüze kadar gelen yardımlaşma geleneğinin daimi olmasını ve yapılan yardımların kurumsal bir çatı altından sağlıklı şekilde yürütülmesi amacı ve gayesi ile kuruldu. 

 


Geri Dön