16 / 04 / 2024

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...



İstanbul'un Beykoz İlçesi'ne bağlı Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası için Bakanlık onayı çıktı.

“Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı alınan proje, Ark İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Golf sahası için çalışmalara önümüzdeki haftalarda başlanması bekleniyor.

16 milyon 900 bin TL'ye mal olacak  MVK Golf Sahası, ile ilgili olarak; Beykoz, Göllü Mahallesi, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-14-15-16-17 parsel 1/5000 Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği müracaatları gerçekleştirilmiş olup, süreç devam ediyor.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası nda çalışmalar başlıyor!

Proje alanına en yakın yerleşim alanı, güneybatıda 130 metre mesafedeki Paşamandıra Mahallesi olup, proje alanın güneyinde 50 metre mesafede ticari alanlar (işyeri) ve Göllü Mahallesine bağlı konut yer alıyor. En yakın sağlık kuruluşu yaklaşık 4,5 kilometre (kuzeybatı yönünde) mesafede bulunan Riva Aile Sağlığı Merkezi, en yakın okul 3 kilometre (kuzeybatı yönünde) mesafede bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi yer alıyor.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası nda çalışmalar başlıyor!

MVK Golf Sahası, İGK’nın denetim ve yönetiminde 9 çukurlu 36 par golf sahası olarak hayata geçirilecek olup, eğitim ve antrenman aktiviteleri için de planlanmış alanlar içerecek.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası nda çalışmalar başlıyor!

Hafriyat ve inşaat çalışmalarının bu sene başlaması planlanan MVK Golf Tesisi'nin 2019 yılında işletmeye açılması planlanıyor.

Göllü Mahallesi ulaşım ağı incelendiğinde ise Göllü Merkezi Kuzey Marmara Otoyoluna 5.5 kilometre mesafede olup, Riva caddesi ve Paşamandıra Caddesi ile bağlantı sağlanmaktadır. Özel araç ve toplu taşımla bağlantı sağlanabilen alana İETT 137 nolu otobüs ile ulaşılabiliyor.


Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası için düğmeye basıldı!


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön