19 / 04 / 2024

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.



 

Ekonomik şartlar sebebiyle zor durumda kalıp konkordato ilan eden müteahhitlerden sonra Adana'dan üzücü bir haber geldi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve  Adana  Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim (42), Demetevler muhtarlık binasında tabancayla intihar etti. Devrim'in 3 milyon lira borcu olduğu iddia edildi.

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Hasan Ulaş Devrim

Edinilen bilgilere göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. Merkez Seyhan ilçesi Demetevler Mahallesi’nde bir spor kompleksinin müteahhitliğini yapan Hasan Ulaş Devrim, iddiaya göre işleri için 3 milyon TL para harcayarak borçlandı.

Beklediği alacaklarını alamadığı öğrenilen Devrim, çevresindekilere başının ağrıdığını söyleyerek yaptığı inşaatın yanındaki Demetevler Mahalle Muhtarlığı binasının birinci katına çıktı.

Ulaş Devrim, bir süre sonra tabancasıyla intihar etti. Silah sesini duyunca muhtarlık binasının üst katına koşan inşaat çalışanları Ulaş Devrim'i kanlar içerisinde yerde buldu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Ulaş Devrim’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, Devrim'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


Geri Dön