26 / 04 / 2024

Müteahhitler Kale Vizyon ile banyoların içine girdi!

Müteahhitler Kale Vizyon ile banyoların içine girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (AYİD) Büyük Kulüp’te düzenlediği akşam yemeği organizasyonunun sponsorlarından biri olan Kale, sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile müteahhitlere bütünsel banyo mekanlarını gezdirdi.



İstanbul Anadolu Yakası’nın kentsel dönüşüm sürecinde etkin rol oynayan AYİD üyesi ve üye adaylarından oluşan 400’ün üzerinde müteahhidin katıldığı, 30 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştirilen organizasyonda özel bir stant ile yer alan Kale, son dönemde hayata geçirdiği yeni bütünsel banyo mekanlarını ‘Kale Vizyon’ ile tanıttı. Sektörde ilk kez hayata geçirdiği ‘sanal gerçeklik’ teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile tüketicinin kendini banyonun içinde hissetmesini sağlayan Kale, en yeni ürünleri ile oluşturduğu bütünsel banyo çözümlerini, bu teknoloji ile müteahhitlerin beğenisine sundu. 


Kale’nin, UNICERA 2016 Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirerek tüketici ile buluşturduğu, ileri teknoloji 3D uygulamaya sahip ‘Kale Vizyon’ bütünsel banyo mekanlarını detaylıca incelemek isteyen müteahhitlerin büyük ilgisini çekti. 


Geri Dön