26 / 04 / 2024

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Türkiye'nin içinde bulunduğu bu çalkantılı döneminde daha önce olduğu gibi istihdam oluşturmak için bazı kararlar aldı. 

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

Türkiye’de 1 milyon 500 bin kişi riskli binada oturuyor!

Türkiye’de 1 milyon 500 bin kişinin riskli binalarda oturduğunu belirten AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, kentsel dönüşümün hız kazanması gerektiğinin altını çiziyor.

Müteahhitler Kale Vizyon ile banyoların içine girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (AYİD) Büyük Kulüp’te düzenlediği akşam yemeği organizasyonunun sponsorlarından biri olan Kale, sanal gerçeklik teknolojisi ‘Kale Vizyon’ ile müteahhitlere bütünsel banyo mekanlarını gezdirdi.

'Kentsel dönüşüm için ada içi emsal transferi şart'

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin Genel Sekreteri Hakan Şişik, kentsel dönüşümün sağlıklı ilerlemesi açısından parsel birleşiminden ziyade ada içi emsal transferinin daha doğru olacağını belirtiyor.

AYİD kentsel dönüşümü yerel yönetimlerle değerlendirecek!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), “Yerel Yönetimlerle Buluşuyor” başlığı altında, Anadolu Yakası’nın belediye başkanlarıyla bir araya geliyor. 05 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek toplantıya 250 inşaat firması katılacak.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği yurt dışı fuarlarına katılacak!

Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), yurt dışmdaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

AYİD'in basın lansmanı 29 Ocak'ta gerçekleşti!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)'in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp'te yapıldı.

AYİD Anadolu Yakası'ndaki müteahhitleri aynı çatı altında toplayacak!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği kuruldu!

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD)’in basın lansmanı 29 Ocak Perşembe günü Büyük Kulüp’te yapıldı.

AYİD işçi güvenliği için üyelerini habersiz denetleyecek!

İstanbul’un endeğerli noktalarından Kadıköy Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm faaliyetleri artınca, müteahhitler güçlerini birleştirme yoluna gittiler. Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği,işçi güvenliği için üyelerini habersiz denetleyecek

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avartin Anadolu Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arash Lashgarıtafreshı ve Morteza Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Anadolu Konutları İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Kuşçu ve Ayşe Kuşçu ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

AYİDER yerli ürünlere geçme kararı aldı!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Türkiye'nin içinde bulunduğu bu çalkantılı döneminde daha önce olduğu gibi istihdam oluşturmak için bazı kararlar aldı. 

KDV indirimiyle ofis satışlarında yüzde 10’luk artış olacak!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, "Kağıthane, Ataşehir, Ümraniye hattındaki ofis stokunun eritilmesi için KDV'nin 31 Ekim'e kadar yüzde 8'e düşürülmesi önemli bir adımdır'' dedi.

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Haberi

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Türkiye'nin içinde bulunduğu başta ekonominin şu an ki çalkantılı döneminde daha önce olduğu gibi istihdam oluşturmaya, üretmeye ve katma değer yaratmaya dünden daha fazla sorumluluk alarak devam etmek için bazı kararlar aldı. 

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Adına;

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) olarak ülkemizin içinde bulunduğu başta ekonomimizin şu an ki çalkantılı döneminde daha önce olduğu gibi istihdam oluşturmaya, üretmeye ve katma değer yaratmaya dünden daha fazla sorumluluk alarak devam etmek için aşağıdaki kararları almış bulunmaktayız.

1.    Cari açığın, dış borçlanmanın ve bağımlılığın azaltılması, yerli ürünlerin üretilmesi ve bu ürünlerin kullanılması için henüz bağlantı ve anlaşması yapılmayan tüm inşaat kalemlerinde YERLİ ÜRÜNLERE geçme kararı aldığımızı,

2.    Türk Liramızın itibarını ve değerini yeniden artırabilmek...