27 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatları yeni aya da yeni bir zam ile başladı! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti. Zam sonrası büyük tüp fiyatlarını gören vatandaşlar isyan etti. Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar?Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Bir zam bir indirim derken vatandaşlar mutfak tüpü fiyatlarının değişim hızına yetişemiyor! Son indirimin ardından mutfak tüpüne inanılmaz bir zam gelmişti. Mutfak tüpü fiyatları yeni aya da yeni bir zam ile başladı! Büyük tüp fiyatları aldı başını gitti! Zam ile beraber rekora koşan mutfak tüpü fiyatları şoke etti. Mutfak tüpü son on sene içinde yüzde 384 zamlandı!

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!On sene önce yani 2012 yılında mutfak tüpü sadece 65 TL'ydi! 10 yıl önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne senelik olarak 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli olabiliyordu fakat bu sene 3 bin 800 liralık bir bütçe ayırılması bile yeterli olmayabiliyor.

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar?Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön