25 / 04 / 2024

MVK Yapı Work Square ödeme planı!

MVK Yapı Work Square ödeme planı!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

MVK Yapı Work Square ödeme planı kapsamında Ramazan ayı kampanyasıyla sunulan özel fırsatta uygun vadelendirme ve 2 oda 1 salon konut tipleri için peşinat uygulanmıyor



MVK Yapı projesi olan Work Square, Kurtköy'de Anadolu Yakası içinde hayata geçiriliyor. MVK Yapı  Work Square  ödeme planı kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


351 konuttan oluşan MVK Yapı Work Square satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. Projede ayrıca 27 ticari ünite bulunuyor.


MVK Yapı Work Square ödeme planı!


MVK Yapı Work Square satış fiyatları kapsamında stüdyoların fiyatları 171 bin liradan başlıyor. MVK Work Square projesinde stüdyo tipi konutların alanları 49 metrekare, 1 oda 1 salon konutların alanları 67 metrekare, 2 oda 1 salon konutların alanları 98 metrekare ve 3 oda 1 salon konutların alanları ise 152 metrekare olarak belirlendi. 


MVK Yapı Work Square ödeme planı!


MVK Yapı Work Square ödeme planı!

MVK Yapı Work Square ödeme planı kapsamında Ramazan ayına özel fırsat kampanyası başladı. Projede 2+1 konut tipleri için sıfır peşinat ve uygun kredi koşullarıyla vadelendirme yapılıyor. Kurtköy Work Square Evleri teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. 


MVK Work Square iletişim

Telefon: 0216 702 11 11

Web Adresi: www.work-square.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön