16 / 04 / 2024

My City Bahçelievler fiyat listesi! Son 2 konut! 300 bin TL'ye 2+1!

My City Bahçelievler fiyat listesi! Son 2 konut! 300 bin TL'ye 2+1!

My City Bahçelievler toplam 1220 konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan konutlardan satışı devam eden bir adet 2+1 ve 1 adet 3+1 kaldı. Kalan 2+1'in alanı 91 metrekare ve fiyatı ise 300 bin TL olarak belirlendi



My City Bahçelievler Projesi'nde yer alan konutlar geçtiğimiz Şubat ayında sahiplerine teslim edildi. Toplam 1220 konuttan meydana gelen proje 27 blok halinde inşa ediliyor. 80 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projede yer alan konutların alanları 57 metrekareden başlıyor ve 153 metrekareye kadar yükseliyor.

Ağaoğlu İnşaatın hayata geçirdiği My City projesi kapsamında yer alan konutlardan 1+1'lerin satışları tamamlandı. Proje kapsamında yer alan konutlardan satışı devam eden bir adet 2+1 ve 1 adet 3+1 kaldı. Kalan 2+1'in alanı 91 metrekare ve fiyatı ise 300 bin TL olarak belirlendi. Kalan 3+1 konutun alanı ise 102 metrekareyken fiyatı 340 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 25'lik oranda peşinat ödendiği takdirde geri kalanı da banka kredisiyle sağlanıyor.

Akasya Blokları
3+1 ve 2+1'lerden oluşan 7 blok ve 348 dairesiyle Akasya, yeni bir hayata başlamak için aradığınız her şeye sahip. Sabah balkona çıkıp yeni bir güne merhaba diyebileceğiniz gibi, Fransız balkon seçeneğiyle, dışarıdan bakıldığında tam bir çiçek bahçesi gibi görünen bir eve sahip olabilir; havuz ve diğer sosyal imkânlar sayesinde, şehrin merkezinde, şehrin kalabalığından kaçıp, sağlıklı bir yaşama kucak açabilirsiniz. Mimari ustalık ve teknolojik üstünlüğün en modern örneklerini görebileceğiniz Akasya tasarımıyla, aynı zamanda sadeliğin ve doğallığın şıklığını taşıyor.  

Erguvan Blokları
3+1, 2+1 ve 1+1'lerden oluşan 17 blok ve 644 dairesiyle Erguvan, My City'nin daire seçeneği bakımından en zengin bölümü. Spiral şekilde yükselen ve alçalan değişik bina yapısıyla Erguvan avlu bahçeleriyle çocuklarınıza, gözünüzün önünde, yeşile doymuş bol oksijenli doğal bir oyun alanı yaratıyor. My City'nin en geniş alanına yayılan Erguvan'da, yaşamın tüm renklerini kucaklayacaksınız.

Begonvil Blokları
1+1 ve 2+1'lerden oluşan 3 blok ve 228 dairesiyle Begonvil, My City'nin merkezinde yer alıyor ve benzersiz mimarisi ile hayranlık uyandırıyor. Begonvil sizleri fransız balkonları ve geniş teraslarıyla ferah ve huzur dolu bir yaşama kavuşturacak, dilediğinizde bu dingin yaşamı bir kenara bırakıp İstanbul'un heyecanlı ve eğlenceli hayatına adım atmanıza olanak sağlayacak.

My City projesinde My Club kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri sunuluyor.

"My" konseptli bütün projelerinde uluslararası inşaat tecrübesi, yaratıcılık, zaman yönetimi, kalite, maliyet ve uygulama kontrolü konularını dikkate alarak  60 mühendis, 31 mimar ve 18 teknikerden oluşan bir takım yaratan Ağaoğlu ECF Mimarlık'la çalıştı.

My City dahilindeki My Club; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri ile çağdaş, sosyal ve keyifli bir yaşamın tüm olanaklarını üyelerine sunuyor.

444 67 77
www.agaoglu.com.tr

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön