26 / 04 / 2024

My City Bahçelievler'de yüzde 1 peşinatla!

My City Bahçelievler'de yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu, 2009 yılında yapımına başlayacağı ilk projesi olan My City Bahçelievler'de gelen yoğun talep nedeniyle satışı erkene çekmek zorunda kalarak, satış ofisine gelenlere bilgi verdi.



Kısa bir süre önce düzenlediği bir basın toplantısında ekonomik krizde yeni projelere başlamanın riskini soran gazetecilere "İsteyenlerle iddiaya girerim, Bahçelievler'de iki ayda bin daire satılır" diyen Ali Ağaoğlu, Bahçelievler'deki ilgiyi değerlendirerek, "son üç günde 300'ün üzerinde dairenin satışını gerçekleştirdik" dedi.

Ağaoğlu'nun Avrupa yakasında hayata geçireceği "ilk" proje olma sıfatını da kazanan My City Bahçelievler, projenin Bahçelievler'deki satış ofisinde yapılan toplantıda tanıtıldı. Toplam 1.220 daireden oluşan ve 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde 35 farklı daire modeli bulunan My City Bahçelievler, aynı zamanda bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı nedeniyle büyük ilgi gördü.

My City Bahçelievler için Ağaoğlu'nun özkaynakları kullanılarak geliştirilen kampanyada, daire fiyatının yüzde 1'i peşinat olarak ödendikten sonra Akbank ve Vakıfbank ile yapılan anlaşmalara göre kalan tutara 12 ayda yüzde 0,26 faizle, 120 ayda ise yüzde 1,24 faizle piyasa şartlarının çok altında konut kredisi fırsatı sunuluyor. Ağaoğlu, 30 ay sonra yapılacak anahtar tesliminde, yüzde 30 tutarında ara ödeme olanağı sunarak, ödemeleri kriz sonrasına erteliyor ve talep edenler için yüzde 30'luk ara ödemeyi de taksitlendirebiliyor.


My City Bahçelievler'de 1+1 dairelerin fiyatları 57 metrekarelik tipte 154.700 liradan başlıyor, 1+1 tip dairelerin en büyüğü olan teraslı modelde 164 metrekarede 266.700 liraya satılıyor. Büyüklükleri 78 ile 107 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerin fiyatları 203 bin 600 liradan, 312 bin 700 liraya, 20 ayrı tipte büyüklükleri 102,5 ile 153 metrekare arasında değişen 3+1 dairelerin fiyatları ise 271 bin 800 liradan, 452 bin 600 liraya kadar farklılık gösteriyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu:

"Doğrular biraraya gelince her iş başarılı olur"

Toplantıda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Biz daha önce de krizde oturup ağlamakla hiçbir şey olmayacağını söylemiştik. Ekonomik krize rağmen, Bahçelievler'de satışa erken başlamak zorunda kaldık. My City Bahçelievler'de bin daireyi iki ayda satarız diye iddiaya girelim dediğim zaman kimse yanaşmadı. Ancak arkadaşlarımız ofisi dün sabaha karşı 02:30'da kapatabildiler. İlgi bu kadar yüksek."


Ali Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti: "İnsanlar kriz nedeniyle yarın ne olacağını bilemiyor ve bazı ihtiyaçlarını erteliyor. Biz işte bu ortamda daire almak isteyenler için ödemelerini erteledik, kârımızı minimize ettik, üstümüze düşen fedakârlığı yaptık. Kriz ortamında demir fiyatları indi, emtia fiyatlarında düşüş yaşandı. Biz bu maliyet düşüşlerini müşterilerimizle paylaşmak istedik. Kârımızdan da fedakarlık yaptık. Hep 3 kazanıyorsak, bugün 1 kazanacağız. İşçi çıkarmak yerine yeni eleman takviyesi de yapıyoruz. Sadece bu projede 2 bin 500 kişi çalışacak. Biz kârımız da dahil, herşeyimizi paylaşan bir şirketiz."


Ali Ağaoğlu, doğru proje, doğru yer, doğru fiyat ve doğru ödeme koşulları gibi birçok doğrunun biraraya gelmesiyle herkesin kazanacağı işlerin ortaya çıktığını ve Ağaoğlu olarak bu konuya çok büyük önem verdiklerini belirtti.


My City Bahçelievler

My City Bahçelievler'de 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde 35 farklı daire modeli bulunan toplam 1.220 daire bulunuyor. Proje genelinde, kapalı otopark, açık ve kapalı havuz, tenis kortu; dairelerde güvenlik ve alarm sistemleri, yatak odası ve salonda klima, kombi cihazı, aspiratör, ankastre bulaşık makinesi, fırın ve ocak da bulunuyor.

Akasya bloklarında 2+1 ve 3+1'lerden oluşan 7 blok ve 348 daire yer alıyor. Begonvil bloklarında ise 1+1 ve 2+1'lerden oluşan 3 blok ve 228 daire bulunuyor. Bu bloklarda yer alan Fransız tipi balkonlar sayesinde dairelere dışarıdan bakıldığında çiçek bahçesi görünümü sağlanıyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine sahip 17 blokta toplam 644 dairenin bulunduğu Erguvan ise spiral biçimde yükselen değişik bina yapısı ve avlu bahçeleriyle Erguvan, çocuklar için de temiz ve rahat bir oyun alanı yaratıyor.

My City Bahçelievler'in içinde hizmet verecek My Club Bahçelievler'de ise açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, masaj, Türk hamamı, fitness center, kuaför, solaryum, güzellik salonu, restoran, kafe, bar ile indoor ve outdoor aktiviteler yer alacak.

444 67 77

www.agaoglu.com.tr

İlgili haber

Müşteri 'kapıda yatarız' dedi, satış öne çekildi

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 154 bin 700 TL'ye!

Geri Dön