19 / 04 / 2024

MyHome Halı Hastanesi'nde el dokuma halılar ilk günkü haline dönüşüyor!

MyHome Halı Hastanesi'nde el dokuma halılar ilk günkü haline dönüşüyor!

Sektöründe trendleri belirleyen MyHome Halı farklı bir uygulamayla müşterilerine önemli bir hizmet sunuyor. El emeği göz nuru halılar düğüm sıklığına göre yıllar süren bir emekle ortaya çıkıyor...



Sektöründe trendleri belirleyen MyHome Halı farklı bir uygulamayla müşterilerine önemli bir hizmet sunuyor. El emeği göz nuru halılar düğüm sıklığına göre yıllar süren bir emekle ortaya çıkıyor. Malzemesine ve dokuma tekniğine göre bazen bir servete mal olan bu halılar aynı zamanda kuşaktan kuşağa aktarılan bir kültür niteliğinde…



El dokuma halılar kullanıldıkça güzelleşiyor, değerleniyor, ancak tabii ki zarar görmemesi şartıyla... Sahip olması keyifli ama koruması da bir o kadar zor olan bu değerli aksesuarlar da gün geliyor zamana yenik düşüyor. Yıllar içinde saçakları kopabiliyor ya da ufak kazalar sonucu hasar görebiliyor. İşte o zaman atmaya gönlümüzün razı olmadığı bu halılar depolara taşınıyor ve atıl bir şekilde yıllarca duruyor.


MyHome Halı, sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle bu konuda da sektöre öncülük ediyor ve el dokuma halı sahiplerine oldukça önemli bir hizmet sunuyor. 


MyHome Halı Hastanesi’nde el dokuma halılardaki yanıklar dahil olmak üzere pek çok hasar yok edilebiliyor..

My Home Halı Hastanesi, tüm el dokuma halı sahiplerine adeta cankurtaran niteliğinde bir hizmet sunuyor. Halı üzerindeki yanık, delik veya herhangi bir deformasyon, tamamı profesyonel bir ekip tarafından bu hastanede tedavi edilebiliyor. Konusunda uzman olan MyHome Halı Hastanesi yetkilileri “Hasar gören bölümleri tespit ederek tekrar dokunmasını sağlıyoruz, böylece halılar ilk günkü görünümüne kavuşuyor. El dokuma halıları konusunda bu tip bir hizmete ihtiyacı olan kişiler MyHome’un Modoko, Masko veya Florya şubelerinden birine başvurabilir ya da [email protected] adresine mail atarak bizden yardım isteyebilir” diyor.


Geri Dön