25 / 04 / 2024

Myndos Bodrum Evleri 29 butik daireden oluşuyor

Myndos Bodrum Evleri 29 butik daireden oluşuyor

Myndos Bodrum Evleri projesi yarımadanın kapısını 175 bin ile 400 bin euro arasındaki fiyatlara yeni yazlıkçılara açacak



Adını Halikarnas'ın tarihine tanıklık eden ünlü Myndos Kapısı'ndan alan Myndos Bodrum Evleri projesi yarımadanın kapısını 175 bin ile 400 bin euro arasındaki fiyatlara yeni yazlıkçılara açacak.

Baharın gelmesiyle birlikte Ege ve güney sahillerinde yazlık ev yatırımları yeniden gündeme gelmeye başladı. Ege'nin en güzel yazlık merkezlerinde Bodrum'da yapılan projelerden biri olan Myndos Bodrum Evleri projesi ise hem Bodrum'a tepeden bakacak hem de mekanlara yürüyerek gitme özgürlüğüne sahip olacak bir proje.

29 butik daireden oluşuyor
Geleneksel Bodrum mimarisinden esinlenilerek hayata geçirilen proje Ay- Tek mimarlık tarafından hayata geçiriliyor. 6 farklı tipte toplam 29 daireden oluşan proje butik rezidans hizmeti ile müşterilerini ağırlıyor. Ev sahiplerinin adeta bir otelin hizmetlerinden yaralanabileceği proje, lavanta ağaçları ve beyaz çakıl taşları arasındaki bir bahçede Bodrum'a özgü begonvillerle bezeli balkonlardan oluşuyor.

Ev bakımı site yönetiminden
Yazlık ve ikincil konut olarak kullanılabilecek projede ev sahiplerinin hiçbir detayla uğraşmaması için profesyonel site yönetimi tarafından yönetilecek Myndos Evleri'nde temizlik, teknik servis, havuz-bahçe bakımı ve güvenlik hizmetleri verilecek. Projede yazlık sahiplerinin yaz tatillerinin bir bölümünü ev bakımı ile geçirmesini de engellenerek "Sadece valizinizi alıp gelin" sloganı ile satış yapılacak.

Güneşlenme terasları da var
İÇERİSİNDE açık yüzme havuzu, fıtness merkezi, güneşlenme terasları gibi sosyal aktivitelerinin yanı sıra 2 bin metrekare bahçe, sürekli sıcak su, ısı yalıtımı, teraslarda ısı, su ve nem yalıtımı bulunuyor. Denizi seven ve teknesi olan ev sahiplerinin de düşünüldüğü proje Milta Marina'ya 800 metre uzaklıkta bulunuyor.

Panjurlar Bodrum güneşine dayanıklı
YAZLIK konseptine uygun olarak hazırlanan projede panjur ve doğramalar, masif kestane ağacından seçildi ve Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildi. Split klimaların da hazır olarak sunulduğu evlerde, yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, banyo kaplamalarında cam mozaik tercih edildi. Evler hazır mobilyalı olarak satışa sunuluyor.

www.myndosbodrumevleri.com

0212 274 55 60

Dilek Taş / Sabah Emlak


Geri Dön