25 / 04 / 2024

MyVia 414 projesi geleceğin mimarisini Bornova'ya taşıyor!

MyVia 414 projesi geleceğin mimarisini Bornova'ya taşıyor!

300 dairelik MyVia 414 projesiyle, her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Forum Bornova AVM'nin karşısında yer alan projeyle İzmir'de ilk defa AVM-otel-residence-ofis konseptleri bir arada sunuluyor.



Gözde Grubu ve Ontan İnşaat, 300 dairelik MyVia 414 projesiyle, her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor Gözde Grubu ve Ontan İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen MyVia 414, geleceğin mimarisini Bornova'ya taşıyor. Forum Bornova AVM'nin karşısında yer alan projeyle İzmir'de ilk defa AVM-otel-residence-ofis konseptleri bir arada sunuluyor. 


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "Bize geleceklerin, sadece bavullarıyla gelmesi yeterli. 

İhtiyaç duydukları her şey burada var" dedi. 


17 bin metrekarelik arazi içinde toplam 34 bin metrekarelik kapalı alana sahip "MyVia 414" çevre yoluna, metroya, Yaşar, Şifa ve Ege Üniversiteleri ile Forum Bornova'ya 1 dakika, otogara 3 dakika, havaalanına 15 dakika uzaklıkta. MyVia 414'te residence daireler, modern ofisler, mağazalar, AVM ve seçkin bir otel ilk kez bir arada yaşatacak. 1+0,1 + 1, 2 + 1,3 + 1 daire seçenekleriyle sıralanan yapı adeta küçük bir kent görünümünde. Teknoloji marketleri, sinema, wellnes, spa, güzellik merkezi, kafeler, alışveriş merkezleri yok yok. 69 metrekareden 224 metrekareye kadar geniş, bahçeli, aydınlık alanı ile gürültüden uzak bir yaşam sunuyor. MyVia 414 dairenizdeki asansörden inip alışveriş yapıp, kuaföre gidip, bir kahve içip tekrar geri dönebileceğiniz bir konforda. 


İŞLERİNİZİ YAPIYOR

Sadece inşaat yapıp anahtar teslim etmeyen Gözde Grubu ve Ontan İnşaat başarılı bir işletmecilik yapıyor. Sorumlu olduğu profesyonel elamanlarla sizin alışverişinizi yapıyor, yemeğinizi pişiriyor, otomobilinizi yıkatıp bakımmı yapıyor. Tabii bunların ücreti de sadece saatlik 15 lira. Bunları yaptırmak için bir eleman tutsanız, verdiğiniz para sadece sigorta ücreti kadar. 


İzmir'e farklı bir canlılık getirdiklerini söyleyen Gözde Grubu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah "Bize geleceklerin, sadece bavullarıyla gelmesi yeterli. Biz sadece bina satmıyoruz. Konforlu, huzurlu yaşayacakları bir alan sunuyoruz. Biz müşterilerimizin angaryalarını devralıyoruz. MyVia, yaşam kalitesini artırmak, ihtiyaç duyulan herşeyi tek bir merkezde toplamak için hem ev, hem otel hem de ofis konforunu getiriyor" dedi. 


Habertürk Gazetesi Eki


Geri Dön