19 / 04 / 2024

Myvia Bahçe'de ikinci etap satışları devam ediyor!

 Myvia Bahçe'de ikinci etap satışları devam ediyor!

Firma: Gözde Yapı

Proje: Myvia Bahçe

“Böylesi İstanbul’da Bile Yok” sloganıyla Eylül ayında satışa sunulan MYVIA Bahçe Projesi’nin II. Etap satışları yatırımcılar ve bir site konforunda yaşamak isteyenlerin yoğun ilgisini görmeye devam ediyor




İnşaat yatırımları açısından her geçen gün cazibesini arttıran Bornova’da konumlanan  Myvia Bahçe  projesi kaliteli konut birimlerinin yanı sıra iyi planlanmış spor ve yaşam alanaları ile dikkat çekiyor. MYVIA Bahçe  1+0 (Single), 1+1 (Classic ve Big), 2+1 (Maxi ve Large) 1+1 Dubleks daireler, ofis ve otel katları, mağazalar olmak üzere farklı alternatifler sunuyor. 


 Myvia Bahçe de ikinci etap satışları devam ediyor!


II. Etap satışlarının yoğun ilgisinden çok memnun olduklarını belirten Gözde Grubu yetkilileri; ulaşım kolaylığının ofis, konut ya da dükkan sahibi olmak isteyenlerin oldukça fazla ilgisini çektiğini belirttiler. Ayrıca; yatırımcılara sunulan % 10 peşin, 60 ay 0.79 vaiz oranı, hemen tapu verebilme olanaklarımız bu ilgiyi yoğunlaştırıyor. Projenin en büyük ilgi noktasının ise 12 ayda teslim edilmesinin planlanması olduğunu belirten Gözde Grubu II. Etap satışlarının da hızla biteceğine inanıyor.


0232 343 24 24

http://myviabahce.com


projeye sor



Geri Dön