29 / 03 / 2024

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'da yaşam başladı!

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi...




MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başladı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, 80 daireden oluşan 1'inci etabı tamamladıklarını, 84 daireden oluşan 2'nci etabı ise yıl sonunda bitireceklerini söyledi. Kalı, sosyal donatı ve çevre düzenlemesine özel önem verdiklerini, MyVia Yıldız'ın yüzde 40'ının çocuk oyun alanları ve yeşil alanlardan oluştuğunu belirtti. Kalı, MyVia'nın bütün projelerinde yer alan güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetlerinin MyVia Yıldız'da da konut sahiplerine sunulduğunu söyledi.

Tanıtım fiyatı

Yüzde 63'ü satılan MyVia Yıldız Buca'nın, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluştuğunu dile getiren Kalı, "Mavişehir'deki site kültürünü Buca'da hayata geçirdik. MyVia Yıldız'ın proje hazırlık aşamasında enerji sistemini çok iyi analiz ederek kaskat sistemini uygulamaya karar verdik. Konutların güney cephesine bakıyor olması da, ev sahiplerini yüksek aidat ve ısınma masraflarından kurtarıyor" diye konuştu. 92 metrekareden 220 metrekareye kadar farklı tipteki konutların, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacağını dile getiren Kalı "MyVia Yıldız konutları, lansmana özel rakamlarla 230 ile 450 bin TL. arasında satışa sunulacak" dedi. 2015 yılında Bayraklı'da, bünyesinde rezidans, ofis, hastane ve alışveriş merkezlerini barındıracak 4 adet projeye başlayacaklarını belirten Kalı, "Gaziemir'de MyVia Country adını verdiğimiz yeni bir projeye başlayacağız. Doğal taşlar ve ahşaptan oluşacak projede, 2 katlı teraslı evler bulunacak. 42 bin metrekare üzerine kurulacak olan projenin içinde uluslarası bir otel zincirine ait butik bir otel de yer alacak. Gözde Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiyem TV'yi İzmir'e getireceğiz. "Ege Masal" markasıyla hizmet verecek restoran zincirlerini hayata geçireceğiz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön