19 / 04 / 2024

N City' de peşin peşin taşının, taksit taksit ödeyin!

N City' de peşin peşin taşının, taksit taksit ödeyin!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N City

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City projesi 528 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. Projede 149 bin TL'den başlayan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras şeklinde tasarlandı.



Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul  Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta  konumlanıyor. N City projesinin yüzde 65'i yeşil alana sahip.


N City projenin daire büyüklükleri 85 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras şeklinde tasarlandı.


N City projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, futbol- basketbol sahası, , yürüyüş parkuru, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terası yer alıyor. N City projesinin teslimlerinin 2015' te yapılması planlanıyor. Proje 528 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. 


N City' de peşin peşin taşının, taksit taksit ödeyin! sloganıyla satışlarına devam eden projedeki daireler 149 bin TL'den başlıyor. Projede satışlarda 120 aya varan taksit imkanı da yer alıyor.


N City iletişim:

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt - İstanbul

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön