29 / 03 / 2024

N City adres bilgileri

N City adres bilgileri

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City projesi 528 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. Projede 149 bin TL'den başlayan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras şeklinde tasarlandı.

Honda'dan büyük fırsat: Tam 175 bin TL'lik indirim geldi!

Otomotiv devi Honda'nın City ve Civic modellerinin fiyatları yeni bir araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte tam 175 bin TL'lik indirimin geldiği o fiyat listesi...

Honda’nın City modeline 6 bin TL’ye varan zam yapıldı! İşte Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1981 yılında bu yana satışta olan sedan modeli City’nin fiyatları zamlandı. İşte, Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Otomobil alcaklara müjde! Honda City modelini 170 bin TL'ye mi satacak?

Salgınla birlikte yükselen döviz kurlarının ardından yükselişe geçen otomobil fiyatlarındaki yükseliş, yavaş yavaş aşağı iniyor. Japon otomotiv devi Honda’nın çok farklı bir kampanya ile geldiği iddia edildi. Honda’nın City modelini Türkiye’de vergiler dâhil 170 bin Türk lirasından satması bekleniyo

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları!

Bornova Folkart İn City Evleri fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 2019 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir Folkart İn City fiyatlar!

İzmir Folkart İn City fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İncity projesi Eylül 2019'da teslim edilecek...

Folkart İn City daire fiyatları!

Folkart İn City daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart İn City İzmir'de daireler 30 Eylül 2019'da teslim ediliyor...

Bakanlık 3 boyutlu kadastro verileri oluşturuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 81 ilin havadan 3 boyutlu görüntüsünü çekecek. Görüntüler güvenlik, kentsel dönüşüm, adres ayrıntısı gibi birçok alanda kullanılabilecek.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

N City adres bilgileri Haberi

N City adres bilgileri

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul  Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta  konumlanıyor. N City projesinin yüzde 65'i yeşil alana sahip.


N City projenin daire büyüklükleri 85 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras şeklinde tasarlandı.


N City projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, futbol- basketbol sahası, , yürüyüş parkuru, oturma alanları, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terası yer alıyor. N City projesinin teslimlerinin 2015' te yapılması planlanıyor. Proje 528 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. 


N City' de peşin peşin taşının, taksit taksit ödeyin! sloganıyla satışlarına devam eden projedeki daireler 149 bin TL'den başlıyor. Projede satışlarda 120 aya varan taksit imkanı da yer alıyor.


N City iletişim:

Adres:...