25 / 04 / 2024

N City ne zaman teslim

N City ne zaman teslim

Esenyurt'un merkezinde hayata geçen N City Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL'den başlıyor...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

N City projesinde son 2 gün! 149 bin TL!

N City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projenin yüzde 65'i yeşil alana sahip. N City projesinde son 2 gün 149 bin TL.

N City' de peşin peşin taşının, taksit taksit ödeyin!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City projesi 528 konut ve 5 ticari birimden oluşuyor. Projede 149 bin TL'den başlayan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve teras şeklinde tasarlandı.

N City Esenyurt'ta 139 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

15 katlı 4 blok halinde yükselen N City Esenyurt projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor. N City Esenyurt projesinde fiyatlar 99 bin liradan başlıyor...

OHAL kapsamında kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

21 Temmuz'da 3 ay süreliğine ilan edilen olağanüstü hal kapsamında bazı kurum ve kuruluşlar hakkında kapatma kararı alınıyor. Peki, OHAL kapsamında kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman ödenir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu '' Kamulaştırılmış gayrimenkulün bedeli ne zaman yapılır?'' sorunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

Elazığ'da binaların görünümüne önem veriliyor!

Elazığ Mimarlar Odası Başkanı Kazım Sanaç, Elazığ'da Mimarlık Fakültesi'nin açılmasıyla birlikte mimarlık mesleğinin geliştiğini belirterek. Elazığ halkının daha çok binaların görünümüne önem verdiğini söyledi.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Tapu harcını kim ne kadar öder?

Gayrimenkullerin alım satım işlemleri, tapu dairesinde yapılıyor. Burada yapılacak her devir işlemi için tapu dairesine belli bir oranda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harcını kim ne kadar öder?

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bolu'daki Kardelen Sineması'nın binası ne olacak?

Bir türlü alınacak kararla ne olacağı açıklanmayan Kardelen Sinemasının hali gerçekten içler acısı. Yıllardır virane bir şekilde Kent Meydanında ucube gibi duran binanın durumunun ne olacağı merak konusu haline geldi.

Koşuyolu Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Residence 200 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Projede 163 daire ve 33 dükkan yer alıyor. Peki Koşuyolu Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de 163 konut ve 33 mağaza bulunuyor. Proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Emlak vergisi bugün ödenmezse ne olur?

2015 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün 30 Kasım 2015 tarihinde mesai bitimi ile birlikte sona eriyor. Peki, emlak vergisi bugün ödenmezse ne olur? Ne kadar vergi cezası kesilir?

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim?

Özyurtlar N Logo ne zaman teslim? Esenyurt'ta inşa ediliyor olan N Logo İstanbul projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 60 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Denizli Aqua City ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği Denizli Aqua City projesi toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Peki Denizli Aqua City ne zaman teslim?

N City ne zaman teslim Haberi

N City ne zaman teslim

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Hayata geçen N City Esenyurt 528 adet konut ve 5 ticari birimden meydana geliyor. Proje 15 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.


N City Konutları Esenyurt'ta yükseliyor. Projede yer alan sosyal donatılar şöyle: özel yürüyüş parkuru, oturma alanları, basketbol ve futbol sahası, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları.


Anahtar teslimleri başlayan N City Esenyurt projesi, Esenyurt Belediyesi’ne 5 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 kilometre, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre ve Torium AVM’ye 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL!

528 adet konut ve 5 ticari birimden oluşan N City Esenyurt Evleri'nde 2+1 daireler 199 bin TL'den başlıyor.


N City nerede?

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt / İstanbul 


N City satış...