20 / 04 / 2024

Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredilerini inceliyorlar ve faizlerin ne durumda olduğunu araştırıyorlar. En uygun kredi veren bankaları araştıran vatandaşların yüzünü güldürecek haber ise iki özel bankadan geldi. İşte sıfır faizle kredi veren bankalar...



Albaraka Türk faizsiz ihtiyaç kredisi

Albaraka Türk faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşların yüzünü güldürüyor. Kampanya kapsamında 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi kullanmak mümkün. Bu kredi tutarını ise 36 aya kadar vadelendirebiliyorsunuz. 

Eğer 50 bin TL'nin üzerinde kredi kullanmak istiyorsanız, vade farkı 24 aya düşürülüyor. Albaraka Türk faizsiz finansman desteğinin kar payı ortaklığı ise yüzde 1,99 olarak belirlendi. 

Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Türkiye Finans faizsiz ihtiyaç kredisi

Türkiye Finans Bankası ihtiyaç kredisi kullanacaklara faizsiz kredi imkanı sunuyor. 

Banka tarafından verilecek olan kredinin yasal sınırı 50 bin TL olarak belirlendi. 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan kredide ihtiyacınıza yönelik limit artırımı yapmanız mümkün. 
 
50 bin TL üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak istediğinizde vade farkı 24 aya düşürülüyor. Banka Finansman kar payı ise %1,79 olarak açıklandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön