25 / 04 / 2024

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

NAKO arazisi hak sahipleri bugün basın açıklaması yapacak!

Parsel anlaşmazlığı yaşanan NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.




Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesinde parsel anlaşmazlığı yaşanıyor. Zeytinburnu’ndaki 156 dönümlük İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) arazisi için nakliyecilerle geliştirici firma mahkemelik oldu.


NAKO arazisi hak sahipleri bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası önünde bir basın açıklaması yapacak.


Akzirve Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'ndaki NAKO arazisinde yükselecek olan projenin hak sahiplerinden olan Ömer Akyüz, Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Akzirve Gayrimenkul'ün proje için 214 kişiyle anlaştığını fakat hala anlaşamadığı 30 kişi olduğunu belirtti. Akyüz, an itibariyle gelinen noktanın çok farklı olduğunu söyleyerek şu açıklamaları yaptı; "Biz projeye karşı çıkmadık ve Akzirve Gayrimenkul'le kat karşılığı olarak anlaştık, fakat firma bizi farklı bir parsele kaydırarak o parseli de satmaya çalışıyor. Akzirve projeyi arsanın tamamında uygulayacak gibi anlatarak vatandaşları yanıltıyor." diye konuşmuştu.


Akzirve Zeytinburnu projesi detayları:

Akzirve Zeytinburnu projesi 14 blokta toplam 2 bin 78 daire, 99 ofis ve 54 dükkandan meydana gelecek. 1 milyar 185 milyon TL'ye mal olacak olan projeninb 2018'de başlaması planlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede teslimler 2020 yılının ilk yarısında yapılıyor. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön