25 / 04 / 2024

Bahçeşehirliler Derneği bugün basın açıklaması yapacak!

Bahçeşehirliler Derneği bugün basın açıklaması yapacak!

Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek. Dün Bahçeşehir göletin durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e bugün konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak...




Dün Bahçeşehir göletin durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e bugün konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak. Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek, bu alanın 8 bin  300 metrekaresi iyileştirme sonucu inşaat olacak.


Bahçeşehirliler Derneği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Değerli çevre sever, duyarlı takipçilerimizin bilgisine,

Bugün dernek yönetimimiz ve Bahçeşehir'den komşularımızın oluşturduğu bir heyetle Başakşehir'de Sayın Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile bir görüşme gerçekleşmiştir. Bu görüşmede başkanın bizlere aktardığı bilgileri ve bizlerin Bahçeşehir'de yaşadığımız hassasiyetlerini paylaştık. Bu bağlamda görüşmeden edindiğimiz izlenimleri ve yalnız Gölet'te değil, Bahçeşehir genelinde son yıllarda yaşadığımız imar ihlallerini de kapsayan bir basın açıklaması yapılacaktır. Siz gönül dostlarımızı yarın Bahçeşehir'de Başakşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde Bahçeşehir Belediye Nikah Salonu önüne bekliyoruz. Basın açıklaması 15:30'da'dır. 


Saygılarımızla




Geri Dön