25 / 04 / 2024

Bahçeşehirliler Derneği açıklama

Bahçeşehirliler Derneği açıklama

Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek. Bahçeşehir Gölet'in durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptı...

Bahçeşehirliler Derneği bugün basın açıklaması yapacak!

Bahçeşehir Gölet'te kullanılmayan bölgelerdeki 167 bin metrekarelik alan iyileştirilecek ve düzenlenecek. Dün Bahçeşehir göletin durumu ile ilgili belgeleri paylaşan Bader Bahçeşehir'e bugün konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacak...

İmar planı yaparken bahçe mesafesi ne kadar olmalı? Arsaya ev yaparken çekme mesafesi ne kadar?

İmar planı yaparken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de bahçe mesafesi olarak karşımıza çıkıyor. Kapsamlı bir konu olan çekme mesafesi, konut arsalarında ön bahçe ve arka bahçe gibi alanları içeriyor. Peki imar planı yaparken çekme ve bahçe mesafesi ne kadar olmalı?

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Botanika Bahçeşehir projesiyle 374 yeni konut ve 14 villa geliyor!

Botanika Bahçeşehir projesi için düğmeye basıldı. Projede 374 adet konut ve 14 adet villa yer alacak. İşte detaylar...

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de hayata geçirdiği Dekar Kıyıbahçe Projesi’nin 6. etabı satışa çıktı.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Referans Bahçeşehir’de Efsane Hafta sonu kampanyası başlıyor!

Kiler GYO, Bahçeşehir projesi için 27-28-29 Kasım 2020 tarihlerinde “Efsane Hafta sonu kampanyası” başlatıyor.

Bahçeşehirliler Derneği açıklama Haberi

Bahçeşehirliler Derneği açıklama


Bahçeşehirliler Derneği dün Başakşehir'de gerçekleşen meclis toplantısında Gölet bölgesinin hasılat paylaşımı ile yaptırılması kararını onaylaması sonrası kamuoyuna açıklama da bulundu.


BADER tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Dün Bahçeşehir halkının, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin geniş katılımı ile düzenlediğimiz basın toplantısında kamuoyu ile paylaştığımız, Bahçeşehir’in gözbebeği olan Göletiimizin hasılat paylaşımı yöntemiyle yaptırılması, Başakşehir Belediye Meclisi’nde yapılan oylama sonucunda karara  bağlanmıştır.


Öncelikle yaşadığı yeri koruma, güzelleştirme, gerek ekonomik, gerekse sosyal açıdan değer katma ilkesiyle yola çıkmış, her adımını bu doğrultuda atan ve siyaset üstü bir organizasyon olarak, Meclis Toplantı salonunda yaşananları kınıyoruz.


Bahçeşehir halkı hakkında oldukça önemli bir konunun görüşülmesi esnasında tarafların, sadece siyaset nedeniyle birbirlerini dinlemeden, müzakere etmeden, binlerce insanın yaşadığı alanın kaderinin belirleneceği Meclis salonunu ciddiyetinden uzaklaşılarak, adeta savaş arenasına çevrilmesi oldukça...