24 / 04 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamam!

Narlıdere Asma Bahçeler'in yüzde 95'i tamam!

Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerle adını duyuran Tanyer İnşaat, Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştı. Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştı.



Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdikleri projelerle adını duyuran Tanyer İnşaat, Asma Bahçeler projesinde de sona yaklaştı. 15 ailenin Asma bahçeler'de yaşama ayrıcalığına kavuştuğunu söyleyen Tanyer İnşaat yönetim Kurulu başkanı Münir Tanyer, "Altyapı ve çevre düzenlemesini hızla tamamladığımız Asma Bahçeler'de inşaat seviyesi olarak yüzde 95'e ulaştık. Temmuzdan itibaren yaşam başladı. Spor tesisleri, otopark ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Kasım ayı içerisinde ince detayları da bitirip siteyi tamamen aktif hale getireceğiz." dedi.  


Kente değer katıyor 


Narlıdere'de yapımı devam eden ve Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesini de 2015 yılında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Münir Tanyer, "Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler'de 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor" dedi.


Telefon: 0232 238 27 57

Web Adresi: www.asmabahceler.com


Yeni Asır


Geri Dön