19 / 04 / 2024

Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar Abdül Batur, kentsel dönüşüm planlarını anlattı. Batur, Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı,  Ankara  Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Yıldırım Kaya, 31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur’a tebrik ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda mimar olan Batur, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile Ankara Çankaya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Işıkhan Güler’i makamında ağırladı. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Belediyesi meclis üyeleri Hamit Mumcu ve Şamil Sinan An’ın da katıldığı ziyaret sırasında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, Batur’a, "Konak’ta güzel işlere imza atacağınızdan eminim" diye konuştu. Batur da ilçenin kentsel dönüşüm planlarını mimar gözüyle değerlendirileceğini ifade etti. Kaya, şu açıklamalarda bulundu:

"Konak için yapacak çok işimiz var. En önemli çalışmamız kentsel dönüşüm olacak. Konak’ın mimar gözüyle yeniden hayata döndürülmesine ihtiyaç var. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere’de hayata geçirdiğimiz başarılı kentsel dönüşüm çalışmalarını Konak’a uygulamamız için görevlendirdi. Biz de bu görevi layıkıyla yerine geçirmek için elimizden geleni yaparak, Konak’ı hak ettiği noktaya getireceğiz. Bizim göreve geldiğimiz belli olacak. Bizi rekor oyla göreve getiren Konak’lı hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız."


Geri Dön