18 / 04 / 2024

Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

Projelerinde konforu ve duyguyu, teknolojiyi ve insanı, huzuru ve dinamizmi buluşturan Tepe İnşaat, İstanbul’da hayata geçirdiği Narlife projesi ile Maltepe’de oluşturduğu yaşam konseptini tamamlıyor



NAR LİFE PROJESİ ATİLA KEMAL OĞUZ ANLATIYOR, İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat, 43 yılı aşan tecrübesi ve ilke edindiği kalite standardı ile Maltepe’de oluşturduğu yaşam alanının en yeni halkası olarak  Narlife’ı hayata geçiriyor.  

 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Doğayla iç içe olmaktan zevk alanların, denizin mavisinde kaybolmaktan mutluluk duyanların ve huzur içinde zaman geçirmek isteyenlerin aradığı tüm renkler Narlife’ta buluşuyor. Narcity ve Narkule gibi sahil yoluna ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çeken Narlife, E-5’e 4 km, Bağdat Caddesi’ne 7 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 km uzaklıkta bulunuyor.

 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Tepe İnşaat’ın her zaman marka değeri ve inşaat kalitesi yüksek standartlarda konut projeleri ürettiğini vurgulayan  Tepe İnşaat  Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, “Tepe İnşaat olarak Maltepe’de önemli bir marka değeri yarattık. Narcity ve Narkule, bu bölgenin   bir yaşam merkezi haline gelmesinde büyük rol oynadı.Bilgi birikimimiz ve kültürümüzün yansıması olan bu iki proje ile komşu olan Narlife’ı da, ilk iki projenin Maltepe’de yarattığı değerin üzerine inşa ediyoruz. ” dedi.

 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Tüketicilerin günümüzde artık sadece projeleri değil, gayrimenkul şirketlerini de değerlendirerek, çok daha bilinçli konut aldığına dikkat çekenOğuz “Tepe İnşaat’ın  marka değeri ve inşaat kalitesi yüksek standartlardaki konut projeleri tüketiciler tarafından her zaman ilgi ile karşılanıyor. Toplam yatırım maliyeti 230 milyon TLolan Narlife’ın da aynı ilgi ile satılacağına hiç şüphem yok.” dedi.


Maltepe’de Narcity ile oluşturdukları konsepti, Narkule ile pekiştirdiklerini ve bu konsepti aynı DNA’ya sahip Narlife projesi ile tamamladıklarını belirten Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal ise “Nar serisiyle çıktığımız yolculuğumuza, yeni bir ‘tane’ ekleyerek devam ediyoruz.609 adet konuttan oluşan Narlife’ta, diğer projelerimize göre iç mimaride segmenti biraz yukarı taşıdık. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda ilk kez bu projede, stüdyo ve 1+1 daireler de satışa sunuyoruz. Fiyat skalamız daire büyüklüklerine göre 160 bin TL ile 845 bin TL arasında değişiyor” dedi. 


 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Narlife’ın “yeşil bina değerlendirme sistemi” olarak bilinen LEED Çevre Dostu Değerlendirme Sistemi’ne aday olduğunu sözlerine ekleyen Erkartal “Doğa ve deniz ile iç içe bir yaşam sunan Narlife; tasarımı, renkleri ve sahip olduğu yeşil alan ile keyifli bir yaşam sunuyor” dedi. 



Toplantıda daire fiyatları ve konut finansman modeli hakkında bilgi veren Tepe İnşaat Yurtiçi Mali İşler Koordinatörü Tuncay Kutlu da inşaatı 30 ay gibi bir sürede tamamlamayı planladıklarını belirterek “Garanti Bankası ile yapmış olduğumuz anlaşma doğrultusunda Narlife’tan daire almak isteyenler 60 ay süresince % 0,91 ve 120 ay süresince % 0,93 aylık faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor” dedi. 

 Narlife görücüye çıktı! 160 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Ayrıntılı bilgi  www.narlife.com.tr web sitesinden alınabilir.  



projeye sor



Geri Dön