18 / 04 / 2024

Innovia Park satışa çıktı! 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Innovia Park satışa çıktı! 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Park

Innovia Park’ta 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak projelendirilen daireler 95 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.




Yeşil GYO güvencesiyle Beylikdüzü’nde inşa edilen Türkiye’nin en büyük özel konut projesi olan Innovia’nın yeni etabı Innovia Park satışa çıktı. Herkesin lüks konut sahibi olabilmesi için sektörde gerçekleştirdiği ilkler ile bilinen Innovia Projesi, yeni etabında sunduğu “Taksitlerim Güvende”, “Innovia Yatırım Çeki” ve “100 ay 0 Faiz” uygulaması ile ev sahibi olmak isteyenlerin en uygun olanaklarla kaliteli ve lüks konutlara sahip olmasını sağlıyor. Innovia Park’ta 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak projelendirilen daireler 95 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. 


DenizBank Banka Kartı ile “Taksitlerim Güvende” 

Innovia Park’dan daire alan herkesin sahip olacağı DenizBank “Taksitlerim Güvende” kartı, 5 taksite kadar ödemleri güvence altına alıyor. DenizBank ile yapılan işbirliği neticesinde geliştirilen kart, sadece Innovia Park taksitlerinde kullanılabilecek. Banka aracısız gerçekleştirilen satışlar için güvence olan bu kart, daire sahibinin yaşayabileceği herhangi bir aksilik durumunda, taksitlerin 5 aya kadar ödenebilmesini sağlayacak. 


Gelecekte Değil, Alırken Yatırıma Dönüşen Daireler

Innovia Park’dan daire alan herkes anında 10 bin TL tutarında “Yatırım Çeki”nin de sahibi oluyor. Yeni daire alımlarında fiyat avantajı sağlayan 10 bin TL tutarındaki yatırım çeklerine, ayrıca her bir arkadaşınızın aynı projeden ev alması durumunda da sahip olabiliyorsunuz. Innovia Park projesinde kullanılabilecek “Yatırım Çeki” ikinci bir daire almak isteyen ev sahiplerine; yatırım çeklerinin toplam tutarı kadar, fiyat avantajı sağlıyor. 


100 Ay 0 Faiz 

Türkiye’de herkesin kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olması hedefiyle inşa edilen Innovia projesi, Innovia Park etabında da banka kredisiz ödemelerde “0 faiz” imkânını sunuyor. Innovia Park dairelerini banka kredisiz, 100 aya kadar 0 faiz ile alma şansına sahipsiniz. 


Yeşil GYO’nun Esenyurt - Beylikdüzü bölgesinde 14 bin konut ile geliştirdiği Avrupa’nın en büyük Innovia projesinin yeni etabı olan Innovia Park’da daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak projelendirildi. Yüzde 75’i yeşil alan olan Innovia Park projesinde; Zen şelaleleri, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol sahaları, kafeler bulunacak. Teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlilerin bulunacağı Innovia Park’da ev sahipleri tüm sosyal olanaklardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. 



projeye sor



Geri Dön