24 / 04 / 2024

Narlife'ta 609 konutun yüzde 60'ı satıldı! Erken teslim!

Narlife'ta 609 konutun yüzde 60'ı satıldı! Erken teslim!

Tepe İnşaat Maltepe'de inşa ettiği Narcity ve Narkule projelerinin ardından hayata geçirdiği Narlife projesiyle bölgede 2 bin 23 konuta ulaştı. Narlife'da fiyatlar 203 bin liradan başlıyor...



Tepe İnşaat Maltepe'de inşa ettiği Narcity ve Narkule projelerinin ardından hayata geçirdiği Narlife projesiyle bölgede 2 bin 23 konuta ulaştı. Narlife'da fiyatlar 203 bin liradan başlıyor.


Mayıs ayından itibaren kıpkırmızı açan eşsiz çiçekleriyle insanı büyüleyen, meyveleri yiyenlere sağlık ve mutluluk veren 'Nar' Tepe İnşaat'a ilham oldu. Şirket Maltepe'de birbiri ardına geliştirdikleri projelere bolluk ve bereketin simgesi olan Nar ismini ekleyerek 2 bin 23 konutlu yeni bir şehir kurdu. Narcity ve Narkule'nin ardından projelendirilen Narlife'ta satışlar devam ediyor. 


1 YIL ERKEN TESLİM EDİLECEK 



Satışlarına 1 yıl önce başlanan Narlife'ta 609 konutun yüzde 60'ı satıldı. Şirket yetkilileri müşterilerden gelen talep üzerine, C bloğunda yer alan daireleri planlanandan 1 yıl erken teslim avantajı ile satışa sunduklarını söyledi. 


Stüdyodan 4+1'e, bahçeli, teraslı, balkonlu ve balkonsuz olmak üzere çok farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede fiyatlar 203 bin lira ile 975 bin lira arasında değişiyor. Konut almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyerek projeye özel banka anlaşmaları ve vade seçeneklerinden yararlanabiliyor. 


Bugün Emlak 


Geri Dön