25 / 04 / 2024

Nata İncek Ankara fiyat!

Nata İncek Ankara fiyat!

Firma: Nata Holding

Proje: Nata İncek

Haziran 2015'de teslimleri yapılması planlanan Ankara Nata İncek Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Nata İncek Ankara fiyat listesi kapsamında konutlar minimum 435 bin TL' den başlıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu  Nata İncek  projesi  Ankara  İncek'te konumlandırılıyor. Nata İncek Ankara fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Toplamda 4 bloktan meydana gelen Nata İncek projesi  Nata Holding  girişimi ile yükseliyor. Satışların devam ettiği Nata İncek Ankara Evlerinde konut teslimleri 2015 Haziran ayında yapılacak..


Nata Holding Nata İncek Ankara satış ofisi ile 0312 390 55 55 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Nata İncek Ankara fiyat listesi bilgisi şöyle: 


Nata İncek Ankara fiyat listesi kapsamında konutlar 435 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Nata Holding Ankara Nata İncek Evleri ödeme planı bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Ankara Nata İncek ödeme planı:

-Konut bedelinin yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor. Geriye kalan tutar ise 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendirilebiliyor.

-Daire tutarının yüzde 4'te 1'lik kısmı yanı yüzde 25'i peşin olarak veriliyor, kalan yüzde 74'lik kısım ise banka kredisi kullanılarak ödeniyor.


Nata İncek Evlerinin içinde çocuk oyun alanları, buhar banyosu, otopark, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlarda mevcut.  Ankara Nata İncek ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Ankara Nata İncek nerede?

Nata İncek adres :Taşpınar Mahallesi, Kümeevleri No: 536 İncek - ANKARA


Ankara Nata İncek iletişim:

Telefon: 0312 390 55 55

Web adresi: www.nataincekkonutlari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön