20 / 04 / 2024

Nata Vega Ankara projesinde konutlar Haziran'da teslim edilecek!

Nata Vega Ankara projesinde konutlar Haziran'da teslim edilecek!

Firma: Nata Holding

Proje: Nata Vega Konut Kuleleri

Nata Vega konutları projesinde sona yaklaşıldı. Haziran'da anahtar teslimi yapılmasının planlandığı proje, Ankara'nın en yüksek konutları olma özelliğini taşıyor




Nata Holding'in, Ankara'da yaptığı Nata Vega konutları projesinde anahtar tesliminin haziranda yapılması planlanıyor. 

     Nata Holding'ten yapılan açıklamaya göre, dünya inşaat sektörünün en başarılı firmaları arasında yer alan Nata Holding, yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinin dışında, konut projeleriyle de adından söz ettirmeyi başardı. 

     Bu çerçevede inşa edilen ve özellikle bürokratların, iş adamların ve yurtdışı yatırımcıların tercih ettiği Nata Vega Kuleleri, çevre yoluna yakınlığıyla fark yaratıyor. Başkentin yeni gelişim ve yerleşim bölgesi olarak değerlendirilen Çankaya ve Mamak'ın kesiştiği bölgede yer alan Nata Vega konutları, özel olarak tasarlanmış dünyasıyla farklı bir yaşam sunuyor. 

     Haziranda anahtar tesliminin yapılması planlanan proje, Ankara'nın en yüksek konutları olma özelliğini taşıyor. 

     

     -"Atakule'den yüksek"- 

     

     Projeye ilişkin bilgi veren  Nata Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, şu ifadeleri kullandı: 

     "Atakule, 131 metre ile Ankara'nın en yüksek yapıtıydı. Biz bir fark yaratalım istedik, 151 metrelik yüksekliğimizle bir rekora imza attık. 46 katlı konutlarımızda 24 saat kesintisiz giriş çıkış kontrollü güvenlik sistemi ve kapalı devre kamera sistemi ile son teknoloji kullanılarak konutların güvenliği sağlanacak. Bina girişlerinde lobi ve oturma alanları, açık-kapalı otoparklar, engelliler için düşünülmüş rampalar, yangın ihbar ve alarm sistemi ile kalorimetreli merkezi ısınma sistemi, elektrik kesintilerine karşı jeneratör ve eşyaların taşınması için yük asansörleri bulunacak." 

     Tanık, konutların, Kızılay, Ulus, Oran ve Çankaya'ya 10 dakika, havaalanına ise 20 dakikalık mesafede olduğunu kaydetti. 

     

     -Nata İncek Konutları- 

     

     Ankara İncek'te hayata geçirilen Nata İncek Konutları projesinin satışına da başlandı. 

     100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Nata İncek projesi, 18 ve 20 katlı 4 rezidansdan oluşurken, 12 bin metrekare büyüklüğündeki yeşil alan da göl manzarasıyla birleşiyor. 

     Nata İncek Konutları, 2+1, 3+1, 4+1 büyüklüğündeki daire alternatiflerine ek olarak, 8 dubleks daire seçeneği sunuyor. Projede aynı zamanda blokların arasında ortak büyük yeşil alanlar, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, açık oyun alanları yer alıyor. 

     İncek konutlarına ilişkin de bilgi veren Tanık, şunları kaydetti: 

     "İncek konutlarımız, alışılmışın çok dışında bir yaşam imkanı sunuyor. Çoğunluğunda katta iki daire yer alırken, tüm balkonlarımız göle bakıyor. Şehrin ortasında ama bir o kadar da sessiz yaşam sunuyoruz. En gelişmiş sosyal alanlar, akıllı ev sistemiyle hazırladığımız proje daha satışa çıkmadan, büyük ilgi gördü." 

     AA


projeye sor



Geri Dön