23 / 04 / 2024

Natura Park Beylikdüzü Konutları'nda fiyatlar 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

 Natura Park Beylikdüzü Konutları'nda fiyatlar 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor!

Firma: Ark İnşaat

Proje: Natura Park Beylikdüzü

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde konumlandırılan Natura Park Beylikdüzü Konutları projesinde 64 adet daire ve 7 dükkan yer alıyor. Projenin fiyatları 250 bin liradan başlayarak değişim gösteriyor.



2 blok şeklinde tasarlanan  Natura Park Beylikdüzü Konutları projesi İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.


3 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen  Natura Park Beylikdüzü Konutları'nda 64 adet daire ve 7 adet dükkan bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


 Natura Park Beylikdüzü Konutları'nda 2 bin 500 metrekarelik bir yeşil alan mevcut. Ark İnşaat'ın imzasını taşıyan projede fiyatlar 250 bin liradan başlıyor.


 Natura Park Beylikdüzü Konutları kapsamındaki dairelerin alanları 2 oda 1 salon dairelerde 109 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerde ise 137 metrekare olarak belirlendi.


Banka kredisi ile taksitlendirilme yapılan projenin teslim tarihi 2014 yılının Mayıs ayı olarak planlanıyor.


 Natura Park Beylikdüzü Konutları projesinin sosyal alanlarında yürüyüş yolları, açık yüzme havuzu, misafir otoparkı, fitness salonu, sauna ve kamelyalar yer alıyor.


Natura Park Beylikdüzü Evleri nerede?

Natura Park Beylikdüzü Evleri adres : Adnan Kahveci Mahallesi Kuştepe caddesi No:17 Beylikdüzü


Ark İnşaat  Natura Park Beylikdüzü  iletişim

Telefon: 0212 425 09 29 

Web: http://naturaparkbeylikduzu.com/

Başak KANIK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön