25 / 04 / 2024

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Nazenin Konakları Çengelköy’de teslimler başladı!

Çengelköy’de inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Proje hakkında bilgi veren Pazarlama Müdürü Duygu Taj, projede en yüksek standartların sağlandığının altını çizdi. 



Türkiye’de ilk kez ‘geleneksel mahalle kültürü’ ve ‘komşuluk’ konseptiyle inşa edilen Nazenin Konakları Çengelköy’de ilk teslimatlar başladı. Çengelköy'de yükselen projede en yüksek standartlar sağlandı.

Müşterilerin taleplerine öncelik verilen projede satılmayan çok az daire kaldı. Pazarlama Müdürü Duygu Taj, lüks konut segmentinde çalışmanın zor bir süreç olduğunu ifade etti. 

Taj, “Projemiz hem lüks konut segmentinde yer alıyor hem de proje özgü bir çok ilki ve özelliği içerisinde barındırıyor. Bu konumlandırmadan taviz vermediğiniz zaman hedef kitle oldukça daralıyor. Ne mutlu ki, hedeflerimize başarıyla ulaştık. Çengelköy’e nazır, ulaşım yollarının kavşağında İstanbul’u doya doya yaşayabilecekleri bir yaşam alanı oluşturduk. Projemizle birlikte bölgenin çehresi de hızla değişiyor. Her ihtiyaca yönelik bir çok işletme faaliyete başladı, yenileri de yakında açılacak.” şeklinde konuştu.

Geleneksel mahalle kültürü yaşatılıyor

Mimari kalitesinin çok ön plana çıkartılmadığını söyleyen Taj; “İnşaatlarda kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi aynı segmentler içerisinde birbirine yakındır. Biz elbette en iyi markalarla ve tedarikçilerle çalışmaya özen gösterdik. Ancak bizim konseptimizde ‘mahalle kültürünü ve komşuluk ilişkilerini’ yaşatmak her şeyin önünde. İnşaat süresince zaman zaman projemizden konut satın alanları bir araya getirdik. Çeşitli etkinliklerle daha fiziki olarak komşu olmadan sosyal komşulukları başlasın istedik. Nitekim bu konseptte önemli bir başarı sağladık. Site sakinleri daha taşındıklarının ilk günlerinde bile bir çok komşusunu tanıyor oldular. Bizim felsefemiz bundan sonra da böyle devam edecek. Yeni projelerimizde de bu konsepti geliştirerek sürdüreceğiz. Samimiyetle inanıyoruz ki; mimari olarak ne kadar iyi bir proje yaparsanız yapın, içerisinde insan sıcaklığı, samimiyeti ve dostluğu yok ise o proje başarısızdır.” dedi.

 

www.nazeninkonaklari.com.tr/


Geri Dön