24 / 04 / 2024

Ncadde Özyurtlar!

Ncadde Özyurtlar!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Esenyurt N Cadde

Ncadde Özyurtlar projesinde 1 oda 1 salon daireler 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İstanbul'un Avrupa Yakasında Esenyurt'ta yer alan Ncadde Özyurtlar projesinde firma bünyesindeki ödeme fırsatları ile daire alınabiliyor...





Tek bloktan oluşan Ncadde Özyurtlar projesi Özyurtlar İnşaat'ın girişimi ile yükseliyor. Ncadde Özyurtlar projesi 16 katlı olarak tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği Ncadde Özyurtlar 'da tamamen 1 oda 1 salon daireler bulunuyor. 



Ncadde Özyurtlar projesinin daireleri 70 metrekare ve  75 metrekare alan büyüklüğüne sahip durumda. Ncadde Özyurtlar 'ın daire fiyatları ile ilgili ayrıntılara değinelim: 


Ncadde Özyurtlar!


Ncadde Özyurtlar fiyat: 


Ncadde Özyurtlar projesindeki 70 metrekare olan 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan, 75 metrekare olan 1 oda 1 salon daireler 159 bin liradan satılıyor. Ncadde Özyurtlar projesinin arsa alanı ise 7 bin metrekare olarak belirlendi. 


İstanbul'un Avrupa Yakası-Esenyurt ilçasinde, Doğan Araslı Caddesi üzerindeki konumu ile ulaşımı kolaylaştıran Ncadde Özyurtlar 'da minimum 30 peşinat ödendikten sonra, kalan yüzde 70'lik tutar banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme ile ödenebiliyor. 


Ncadde Özyurtlar!


Dinlenme alanları, Fin hamamı, fitness merkezi, sauna ve yüzme havuzunun bulunduğu Ncadde Özyurtlar 'ın teslimi 24 ay sonra başlayacak. 



Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com      

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön