29 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış sürecinin devam ettiği Ncadde projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi telefon numarası 444 4 027 olarak belirtiliyor...





Ncadde projesi Özyurtlar İnşaat'ın girişimi ile hayata geçirildi. 16 katlı olarak tasarlanan  Özyurtlar İnşaat  Ncadde tek bloktan oluşacak şekilde inşa edildi. Tamamen 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi detayları şöyle: 


Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi!


Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi: 


Özyurtlar İnşaat Ncadde projesi konum olarak İstanbul'un Avrupa Yakası-Esenyurt bölgesindeki Doğan Araslı Caddesi üzerinde yükseliyor. Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi telefonu olan 444 4 027 numarasını arayarak Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi hakkında daha detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. 


Özyurtlar İnşaat Ncadde projesindeki daireler 70 metrekare ve  75 metrekare alan büyüklüğüne sahip olacak şekilde tasarlandı. Özyurtlar İnşaat Ncadde 'nin fiyatları konut büyüklüklerine göre şöyle: 


Özyurtlar İnşaat Ncadde fiyat: 


70 metrekare 1 oda 1 salon daireler 149 bin liradan, 

75 metrekare 1 oda 1 salon daireler 159 bin liradan alıcısını bekliyor


Özyurtlar İnşaat Ncadde ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılabiliyor. Projede yüzde 30 peşinat ödendikten sonra kalan miktar firma bünyesinde vadelendirme ile ya da banka kredisi yolu ile ödeniyor. 


Özyurtlar İnşaat Ncadde satış ofisi!


Daire teslimi 24 ay sonra yapılacak olan Özyurtlar İnşaat Ncadde projesinde sauna, yüzme havuzu, Fin hamamı, fitness merkezi ve dinlenme alanları yer alıyor. 


Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön