25 / 04 / 2024

Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi!

Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Adalife

İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde yaşama geçirilen Adalife projesinde dairelerin satışlarına devam ediliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi projenin yanında konumlanıyor...



5 blok halinde yükselen  Adalife  projesi,  Çolakoğlu İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi hakkında detaylı bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İnşaat çalışmalarına 1 buçuk yıl önce başlanan Adalife, metro’ya ve E-5 Otoyolu'na 400 metre uzaklıkta yükseliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.


Dairelerin hepsinin 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ada Life'ın sosyal alanları arasında;  merkezi sistem ısıtma, full ankastre, jakuzi, kamelyalar, oyun odası, oyun parkı, fitness center, kapalı otopark, güvenlik bulunuyor. Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi projenin yanında konumlanıyor.


7 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Maltepe Adalife, 116 adet daireden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde konumlanıyor.


Dairelerin alanlarının 140 metrekare ile 145 metrekare olarak tasarlandığı Maltepe Ada Life'ta fiyatlar 395 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. Çolakoğlu İnşaat Adalife satış ofisi ile iletişime geçmek için 0533 957 25 91 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.


Telefon: 0216 365 91 91

Cep: 0533 957 25 91

Web Adresi: www.colakogluyapigrubu.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön