26 / 04 / 2024

Ncadde: Residence keyfi şehrin merkezinde!

Ncadde: Residence keyfi şehrin merkezinde!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Cadde

İstanbul' un her geçen gün değerine değer katan semti Esenyurt' ta gerçek bir residence hayatı Özyurtlar İnşaat güvencesiyle Ncadde ile başlıyor. Ncadde Evleri'nde daireler 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...




Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


Özyurtlar İnşaat'ın Ncadde projesinde 112 adet 1 oda 1 salon daire ve 11 adet işyerinden meydana geliyor. Esenyurt Ncadde 7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.


Ncadde Esenyurt'ta yer alan 1 oda 1 salon home ofislerin büyüklüğü 70 metrekare ile 75 metrekare arasında değişiyor. Esenyurt Ncadde'de ofislerin teslim tarihi olarak 24 ay sonrası belirlendi.


Özyurtlar İnşaat Esenyurt Ncadde Evleri, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Atatürk Havaalanı'na 18 dakika, Marmara Park AVM'ye 6 dakika mesafede yer alıyor.


Ncadde: Residence keyfi şehrin merkezinde!


16 katlı tek blok halinde yükselen Ncadde Özyurtlar Evleri'nde daire fiyatları 149 bin liradan başlayarak artış gösteriyor. Ncadde projesi Doğan Araslı Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Ncadde Evleri, kameralı güvenlik sistemi, türk hamamı, fitness salonu ile rahatlığınızı sağlarken, bir tarafta deniz bir tarafta göl manzarası sunuyor. Ncadde, residence keyfini şehrin merkezinde yaşamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Sosyal imkanları ve gelişen yapısı ile yükselen Ncadde Evleri her geçen gün artan değeriyle alıcılarına sağlam bir yatırım imkanı sağlıyor.


Özyurtlar İnşaat Ncadde fiyatları 70 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerde 149 bin liradan, 75 metrekarelik 1 oda 1salon dairelerde ise 159 bin liradan başlayarak artıyor.  Özyurtlar İnşaat  Esenyurt Ncadde Evleri'nin ödeme planına göre banka kredisi ile taksitle ödeme imkanı bulunuyor.


Özyurtlar İnşaat Ncadde iletişim bilgileri!

Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com           


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön