27 / 04 / 2024

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Şu sıralar bambaşka bir proje hazırlığı yapan Nef, Ankara ve Antalya'da yaşlı bakım evleri yapacak. Nef Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuş...



Nef markasıyla tanınan Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş., Şen Timur Gümrükleme ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismi altında 1992 yılında gümrük komisyonculuğu aracılık ve mümessillik hizmetleri yapmak için kurulmuştu.

Şirket ilk yıllarında Mersin'de faaliyet gösterdikten sonra. 12 Nisan 2007'de nevi değiştirmek suretiyle Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. unvanını alarak İstanbul piyasasına adım atmıştı. 2009'da Nef markasını tescilleterek projelerinde Nef imzasını kullanmaya başladı. O zamandan bu yana İstanbul'un birçok noktasında konut projesi geliştirdi. Galatasaray sponsorluğu ile adını gayrimenkulle ilgilenen ilgilenmeyen herkes duydu.

Para’da yer alan habere göre; Markalı konut projelerinde başarılı bir grafik çizen Nef şu sıralar bambaşka bir proje için hazırlık yapıyormuş. Son dönemlerde yaşlı bakım evleri ile ilgili Türkiye'de bir hareketlenme var. Bazı yatırımlar olduğunu da duyuyoruz. Firmanın yeni yatırım alanı yaşlı bakım evleri olacakmış.

Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuşlar. Nef, bu fonlarla işbirliğine giderek i milyar dolarlık yatırım yapacakmış. Bu proje için kurulacak yeni şirkete her iki fon şirketi de ortak olup yönetime gireceklermiş.

Proje için ilk adres  Ankara  olacakmış. Nef in başkentte 1 milyon metrekarelik bir arazisi varmış.

İlk yaşlı bakım evi projesi bu arazide kurulacakmış. İkinci proje ise Antalya'da yapılacakmış. Projeler sadece bu iki ille sınırlı kalmayacakmış. İstanbul ve İzmir'de de projeler geliştirilecekmiş. Nef ile fon şirketlerinin görüşmelerinde sona yaklaşılmış. Yaz bitmeden bu proje kamuoyuyla paylaşılacakmış...


Geri Dön