25 / 04 / 2024

Nef Apartments Kemerburgaz 04'te 220 bin dolara! Hemen teslim!

Nef Apartments Kemerburgaz 04'te 220 bin dolara! Hemen teslim!

Göktürk'te yükselen Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 220 bin dolardan başlıyor ve 639 bin dolara kadar çıkıyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimatları da hemen yapılıyor...



Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen Nef Apartments Kemerburgaz 04 projesi Göktürk Eyüpte yer alıyor.

Toplam 4 bin 800 metrekarelik alan üzerinde kurulan projenin temeli Haziran 2009da atıldı. Toplam 87 konuttan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dublex, 4+1 dublex, 5+1 dublex konut tipleri yer alıyor.

22 bin 300 metrekarelik inşaat alanına sahip projenin tamamlanma tarihi; Ağustos 2011 olarak belirlendi. 87 metrekare ile 263 metrekare arasında değişen alanlara sahip projenin mimarisinde TAGO ve iç mimarisinde Autoban yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 220 bin dolardan başlıyor ve 639 bin dolara kadar yükseliyor.

Proje kapsamında yer alan Foldhome sistemine göre, 1+1 ev aldığınızda aslında 24 odalı bir eve ait bütün imkanlardan yararlanıyorsunuz. Foldhome her projede her hedef kitlenin beklentilerini ve ihtiyaçlarını analiz ederek hazırlanan bir yaşam ünitesi olarak tasarlandı. Bir evin içine sığamayacak kadar farklı odalar yaratan Foldhome sistemi, 1900 metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri sunan mimari bir yaklaşımdır. Temel amacı evinize sığamayacak tüm odaların katlanarak evinize dahil edilmesini sağlıyor. Kişiye özel kullanım alanlarından oluşan foldhomeun en önemli özelliklerinden biri kullan-öde sistemi olarak oluşturuldu. Bu sistemle kullanılmayan bir alan için daireleriden ayrı bir ücret alınmaz ya da aidata eklenmez. Daire sakinlerine dağıtılacak kişiye özel tanımlanmış kartlarda kullanılabilecek foldhome odalarında, 1030 TL arasında bir kullan-öde sistemle giriş yapılabilecek ve sakinler odaları kendi özel alanları gibi kullanabilecekler.

5 katlı tek bloktan meydana gelen projenin mimarisinde Tago Mimarlıktan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğun imzaları bulunuyor.

 Türkiyede, WallPaperdan iki defa Best Young Designers ödülü kazanan tek tasarım firması olan Autoban, ilk iç mimari tasarım çalışmasını, modern bir toplu konut projesi olan NEF Apartments Kemerburgaz 04 için yaptı. Sadece Nef tarafından uygulanan tasarım odaklı proje sisteminde, dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi binaların sadece cephesini ve lobisini tasarlamıyoruz. Kapınızın kolundan, asansörün tuşuna kadar birçok detay ve Foldhome üniteleri için dünyanın en ünlü 20 tasarım şirketinden yedisi ve Türkiyeden de dünya çapında bir tasarımcı olan Autoban ile çalışıyoruz.

0 212 325 11 11
www.nef.com.tr
http://www.nef.com.tr/nef_apartments.php


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön