26 / 04 / 2024

Nef Balıkesir arsa fiyatları 2022!

Nef Balıkesir arsa fiyatları 2022!

Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...



Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Nef, hem arsa yatırımı hem de yeni bir yaşam alanı imkanı sağlamak için düğmeye bastı. Ülkemizin yatırım değeri yüksek bölgelerinde yer alan sıfır riskli arsalar 2022 yılında Nef Arsa'da yatırımcılarını bekliyor. 

Nef'in cazip ödeme fırsatlarıyla satışa çıkardığı arsalar; Çanakkale, Sakarya, Balıkesir, Eskişehir, Ilgaz ve Hirfanlı'da yer alıyor. Nef Arsa'da 50 bin liradan başlayan fiyatlar ve aylık 2 bin lira taksit imkanı sunuluyor. 

Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Nef güvencesiyle markalı arsa yatırımı fırsatı sunulan Nef Köy Balıkesir, lokasyonu ile dikkat çekiyor. Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 hakkındabilgi vermeden önce detaylara değinelim. Nef arsa Balıkesir doğal, turistik, tarihi ve kültürel noktalarıyla ön plana çıkıyor. Modern bir köy ve çiftlik hayatını bir arada vadeden Nef Köy Balıkesir'de fiyatlar 385 bin liradan başlıyor.

Nef Balıkesir arsa fiyatları 2022!

Nef arsa Balıkesir ödemeleri 2022

Nef arsa Balıkesir ödemeleri 2022 kapsamında 24 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Müstakil yaşam imkanı sunulan Nef Balıkesir arsa fırsatı kapsamında çiftlik hayatı, doğanın kalbinde ve organik bir yaşam gibi olanaklar bulunuyor.

Nef arsa Balıkesir sosyal alan 

Sefa ve bostanlar, doğa ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, at binme alanı, çay evi, atölyeler, yeşil amfi, dinlenme ve seyir terası, Nef patentli Fold Village. 

Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022!
Nef arsa Balıkesir fiyatları 2022 kapsamında fiyatların 385 bin lira ile 18 milyon 816 bin lira arasında değiştiğini söyleyebiliriz.

Web: http://nefarsa.com/

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön