29 / 03 / 2024

Nef City 82 arsa fiyatları!

Nef City 82 arsa fiyatları!

Firma: Nef

Proje: Nef City 82

Nef City 82 arsa fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Kırşehir Kaman'da hayata geçiriliyor. İşte Nef City 82 arsa fiyatları...



 

Nef'in hayata geçirdiği Nef City 82 projesi Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre uzaklıkta.

Satışların başladığı Nef City 82 projesinde konut değil arsalar satılıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsaların, parsel ve hisse satışı başladı. Plana uygun olması durumunda 1 adet hisse 1 adet daireye denk geliyor. Yatırımcılar proje alanında arsa, parsel veya hisse alabiliyor. İmarlı olarak satışa sunulan arsaların tapuları da teslim ediliyor.

Nef City 82 arsa fiyatları!
Nef City 82 arsa fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede satışa çıkarılan en uygun hissenin büyüklüğü 131 metrekare. Bu hissenin peşinatı 13 bin 651 lira, aylık taksit ödemesi ise 652 lira.

Nef, Nef City 82 projesinde konut yapmayacak fakat konut inşa edecek müteahhitlerin bazı şartlara uymasını istiyor. Projede hayata geçirilmesi planlanan konutların mimari yapısı, Nef'in kendi mimarlarının çizdiği projeye uygun olması gerekli.

Nef’in patentli buluşu Foldhome, Nef City 82’de hayat bulacak


Nef'in keşifleri arasında olan  Foldhome sistemi Nef City 82'de de hayata buluyor. İstediğiniz zaman kiralayarak  kullanabileceğiniz, her biri dünyaca ünlü farklı bir tasarımcının imzasını taşıyan kişiye özel alanlar Nef City 82 projesinde yer alıyor.

Nef City 82 nerede?

Nef City 82'nin yer aldığı Hirfanlı bölgesine otoyol aracılığı ile karadan, çevre illerdeki havaalanlarıyla havadan ve tren aracılığı ile ulaşmak mümkün. Nef City 82 projesi Esenboğa Havalimanı'na 1,5 saat, Kapadokya Havalimanı'na 2 saat, Konya Havalimanı'na 2 saat, Kayseri Havalimanı'na 2,5 saat mesafe bulunuyor.

Projede konutlar dışında 4 ve 5 yıldızlı oteller, cami, okul, alışveriş alanları, macera parkuru, festival alanı, organik bahçe, çocuk oyun alanları, termal oteller, eğlence alanları, sağlık merkezleri, at binme alanları, golf alanları, spor alanları, sahil, organik pazar da yer alıyor.

Nef City 82 arsa fiyatları!


Nef City 82 projesinde 1 adet 5 yıldızlı, 2 adet 4 yıldızlı otele de yer verilecek. Otellerin hayata geçirileceği alanlar Nef tarafından ihale edilecek. Projede büyük otel zincirleri de bulunması da planlanıyor.

 

Nef City 82'nin anlamı ne?


Nef City 82 projesi ile Kırşehir'de adeta yeni bir kent kuruluyor. Baraj gölü kenarında hayata geçirilecek projenin adına sahip "Nef City" bölümü "Nef Şehri", "82" bölümü ise 82. kent oluyor. Yani Nef Türkiye'nin 82'nci kentini başkent Ankara’ya 1,5 saat mesefade Hirfanlı gölüne sıfır bölgede inşa ediyor.

Nef City 82 iletişim: 

Tel: 0 850 969 70 61
Web: http://www.nef.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön