28 / 03 / 2024

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.



Son yıllarda yapılan yatırımlarla hızla göç alan Balıkesir Gönen, bölgede gayrimenkul yatırımcıların da dikkatini çekmeye devam ediyor. Göçler sonrasında bölgede taleplerin artması ve öğrencilerin de yerleşim için bu bölgeyi tercih etmesi ilçede arsa ve daire fiyatlarını üçe katladı. Birçok müteahhit firması ilçedeki çeşitli mahallelerden arsa alarak konut inşaatına başladı. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan eski evlerin yerine de yeni konutlar yapılıyor. Bölgeye gelen yatırımcılar genel olarak 3+1 veya 2+1 asansörlü kombili daire tercih ediyor.

Bölgede gayrimenkul yatırımların artması Türkiye'nin önemli markalarının da dikkatini çekti. Tanınmış kurumsal markaların ilçede; mağaza ve dükkan açması da daire fiyatlarının yeniden şekillenmesine neden oldu.

Gönen’in  önemli yerleşim yerlerinden biri olan Gündoğdu Mahallesi de emlak yatırımcılarının ilgisini çekmeye başladı. Pazar yeri ve Gönen Devlet Hastanesi'ne yakın olan Gündoğdu Mahallesi'nde satılık ve kiralık daire fiyatlarında üç kat artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

 


Geri Dön