20 / 04 / 2024

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.



Son zamanlarda gayrimenkul yatırımlarından dikkat çeken bölgelerden biri olan Balıkesir Gönen'in bazı bölgelerinde ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor. 

İlçede genelinde yer alan binaların yaş ortalaması 25 yaş ve üstü olurken binalarda bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire şeklinde tasarlandı. 

Söz konusu daireler, Türkiye'nin birçok yerinden yatırımcının dikkatini çekmeye başladı. Şehirde sanayicilik faaliyetlerinin artmasıyla birlikte bölgeye göçler arttı. Bu durum ilçedeki gayrimenkul yatırımlarını arttırdı. Arsa fiyatlarının ve inşaat maliyetlerinin de yükseldiği Gönen'in bazı bölgelerinde ikinci el daire fiyatları da artmış durumda. İlçe genelinde özellikle son üç yıl içerisinde inşa edilen konutlara talep bulunuyor. 

Bölgede ikinci el temiz kiralık dairelerin fiyatları yeni inşa edilen dairelerin fiyatlarıyla yarışır hale geldi. Diğer yandan bazı ev sahipleri dairelerini birden fazla emlakçılara vererek satışa çıkarıyor. Her emlakçıya farklı fiyatlandırma yapan ev sahipleri, konut alıcılarının kafasının karışmasına neden oluyor.
 

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!


Geri Dön