26 / 04 / 2024

Nef, Bodrum'da 42 villa yapacak!

Nef, Bodrum'da 42 villa yapacak!

Nef, geçen yıl İstanbul dışındaki ilk yatırımını Bodrum’da hayata geçirdi. Gölköy’de Cennet Koyu’nun yanında yer alacak projede çok lüks 42 villa inşa edilecek.



Bodrum Yalıkavak’ta Nef Yalıkavak’ın yapımına başlayan şirket, içinde Banyan Tree Bodrum’un da olacağı projeye 510 milyon lira yatırım yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde biraya geldiğimiz Nef in iki numaralı ismi, icra kurulu üyesi SELÇUK ÇELİK, Yalıkavak projelerine yoğun talep aldıklarını, Bodrum’da ikinci projeye başlayacaklarını anlattı. Çelik, Bodrum’daki yeni projeleri ve Anadolu açılımlarıyla ilgili şu bilgileri verdi:


BODRUM A İKİNCİ LÜKS PROJE

Gayrimenkul sektöründe müşteri tarafında talepte durgunluk olmasına rağmen 5 yeni proje üzerinde çalışıyoruz. Bunlardan 4’ü İstanbul bir tanesi de Bodrum’da olacak. 389 konut ve otelden oluşan Nef Yalıkavak projemize gelen yoğun talebi gördükten sonra Bodrum'daki ikinci projeye başlama kararı aldık, Bodrum'daki ikinci projemiz Gölköy’de. Cennet Koyu’nun yanında olacak. Burada çok lüks 42 villa yapacağız ve bunların satışını kapalı usul gerçekleştireceğiz. Villaların fiyatı 2 milyon ila 3,5 milyon Euro arasında değişecek. İstanbul ve Bodrum’dan sonra Anadolu’ya açılım planımız vardı. Ancak konut satışlarındaki durgunluk nedeniyle bu projemizi biraz beklemeye aldık. Talep tarafındaki durgunluk geçerse hızla İzmir,  Ankara  ve Bursa’da yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.


Capital


Geri Dön