26 / 04 / 2024

Nef, Luxury Living konseptini tanıttı!

Nef, Luxury Living konseptini tanıttı!

Nef, seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun ev sahipliğindeki özel bir davet ile Luxury Living projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.




Özlem Avcıoğlu ev sahipliğinde, 13 Aralık Çarşamba akşamı düzenlenen özel davette, Nef’in Luxury Living konseptindeki projeleri tanıtıldı. Davette, Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur da Nef’in İstanbul, Bodrum ve yurtdışında hayata geçirilecek Luxury Living konseptli projeleri ile ilgili davetlilere bilgi verdi.

 

Nef, Luxury Living konseptini tanıttı!


Gerçekleştirilen özel davete, Emine-Erden Timur başta olmak üzere Sedef Karamehmet, Gökhan Avcıoğlu, Suzan-Turgut Toplusoy, Burcu Hanif, Elif Mısırlı, Berrin Okçu, Etel Baler, Meltem Kazaz, İdil Atakol, Aslı-Kaan Ferhatoğlu, Beste-Mustafa Yurttaş, Emine Gülçelik ve Filiz Bulutçu gibi iş ve cemiyet hayatından seçkin isimler katıldı.


Bebek sırtlarından boğaz manzarasına sahip olan Nef Bebeköy projesi 60 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. eski Fransız Yetimhanesi olan Nef Bebeköy “Tavşan Ahırı”, bu özel davetle ilk kez kapılarını açtı. 


Davette Özlem Avcıoğlu, denizi, tarihi, doğal güzellikleri ve kendine özgü mimarisi ile dünya turizm başkentlerinden biri olmaya aday Bodrum’un gelecekteki potansiyeline ilişkin bilgileri paylaştı. Erden Timur ve Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik de davette Nef’in Luxury Living projeleri hakkında bilgi verdi. 

 

 

Web: http://www.nef.com.tr/


Geri Dön