23 / 04 / 2024

Nef Yalıkavak Muğla Projesi!

Nef Yalıkavak Muğla Projesi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Yalıkavak

Nef Yalıkavak Muğla Projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Bodrum Nef Yalıkavak projesi için ön talepler alınıyor...



Nef Yalıkavak Muğla Projesi toplam 500 daire, otel ve mağazadan meydana geliyor.  Timur Gayrimenkul  imzasıyla yükselen  Nef Yalıkavak  Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. 


Daire büyüklükleri 88 metrekare ila 420 metrekare arasında değişen Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yükselecek.  


Ön talep toplama sürecinde olan Nef Yalıkavak  projesi, Muğla Bodrum Yalıkavak Beldesi'nde hayata geçirildi. Proje denize sıfır konuma sahip. 


Nef Yalıkavak projesinde 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel bulunuyor.  Nef Yalıkavak projesinin otel işletmeciliği Banyan Tree tarafından yapılacak. 


Nef Yalıkavak Banyan Tree Bodrum Hotel'de Rainforest konsepti, cilt ve vücut bakım adaları, Türk hamamı, Beach Spa gibi özel hizmetler sunuluyor. 


Nef Yalıkavak Muğla Projesi teslim tarihi Aralık 2018 olarak planlandı. Nef Yalıkavak projesi, 100 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 


Bodrum satış ofisi: Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla


Tel: 444 9 633

Web: http://nefyalikavak.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön