26 / 04 / 2024

Nef'ten 9 saatte 249 milyon liralık satış!

Nef'ten 9 saatte 249 milyon liralık satış!

Nef'in 141 adet ticari ünitesi Turyap tarafından düzenlenen ihale ile satışa çıkarıldı. Yoğun ilginin geldiği ialede 249 milyonluk peşin satış yapıldı.



Konut satış rekorları kıran Nef bu kez ticari alanların satışında yeni bir rekor kırdı. Açık artırma usulüyle Turyap tarafından düzenlenen ihale ile  Ataköy, Bahçelievler, Levent, Topkapı, Basın Ekspres, Sancaktepe, Kağıthane, Merter ve Kemerburgaz’da satışa çıkan 141 ticari üniteden yüzde 94'ü sahibini buldu.


İlk özel sektör açık artırması başarıyla sonlandı

 

Nef ten 9 saatte 249 milyon liralık satış!


Nef'in açk artırma ihalesi Turyap tarafından düzenlendi. JLL de ticari gayrimenkul danışmanlığını üstlendi. 1000’in üzerinde yatırımcının katıldığı açık artırmada kıyasıya bir rekabet yaşandı.


Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik açık artırmayı değerlendirdi. Sonuçtan çok mutlu olduklarını dile getiren Çelik, "İlk defa düzenlediğimiz açık artırmada 1000’i aşan katılımcı olması bizi çok mutlu etti. Satışa çıkan mağazaların yarısı 2 milyon TL’nin üzerinde satıldı. Peşin fiyatları 10 milyon TL’yi aşan mağaza satışları gerçekleşti" dedi. 


"Ekonomimize duyulan güveni bir kez daha gösterdik"

 

Nef ten 9 saatte 249 milyon liralık satış!

 

3 yıldır gayrimenkul sektöründe lider olduklarını dile getiren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "İlk defa açık artırmayla satışa çıkardığımız ticari ünitelerimize olan yoğun ilgi projelerimize ve Nef markasına duyulan güvenin bir göstergesi. Geçen haftalarda da Nef Çekmeköy ile konut satışında bir rekora imza atmıştık. Ekonomimize ve sektörümüze duyulan güveni bir kez daha gösterdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de sektörümüzde yeniliklerin kaynağı olmaya ve her açıdan Nef müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Gayrimenkul pazarlamasında yepyeni bir sayfa açıldı

 

Nef ten 9 saatte 249 milyon liralık satış!

 

Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Ödemir de konuya ilişkin olarak, "Bu büyüklükte yapılan ilk özel sektör açık artırması olan Nef müzayedesinde sonucu organizatör olarak bizde merak ediyorduk. Günün sonunda rekor bir satış ile son dönemde yaptığımız en başarılı açık artırmaların başında yer aldı. Bu sonuç ile NEF, 2018 yılı satış trendinin açık artırma olacağını göstererek sektöre bir yenilik getirmiş oldu" şeklinde konuştu. 

 

Nef'in 141 ticari ünitesinden 133 tanesi satıldı! 

 


Geri Dön