19 / 04 / 2024

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun!

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun!

Nef’ten, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerini bekleyenlere müjde. Nisan 2020’de teslim edilecek dairelerde yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim uygulanacak…



Yaptığı yenilikçi projeler ile adından sık sık bahsettiren Nef, Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler projelerinde 31 Ocak’a kadar yüzde 0.79 kredi faizi ve peşin ödemelerde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

Nef; modern mimarisi ve ulaşım kolaylığı ile şehrin göbeğinde, yeşilliklerin içinde, hayalinizdeki evi Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler ile size sunuyor.

Yeni yıla özel yaptığı, Nisan 2020 teslimli Nef Çekmeköy’ yüzde 0.79 faiz fırsatı ve Haziran 2020 teslimli Nef Bahçelievler’de peşin alımlarda yüzde 30 indirim avantajı sağlıyor.

Nef’ten bir ev alın 25 eviniz olsun

Dünyada ilk kez uygulanan Foldctiy ile Nef’ten alacağınız bir ev ile İstanbul’un 25 farklı noktasındaki Nef projelerinde; misafir evler, ofisler, sinemalar, çocuk kulüpleri, müzik stüdyoları, spor salonları gibi onlarca alan sizin olacak.

Bir Nef sahibi olmak aynı zamanda Foldcity ile tanışmak ve avantajlardan yararlanmak için 31 Ocak’a kadar randevu almayı unutmayın.

web: https://www.nef.com.tr/

Foldcity ile Nef evlerinin kapıları açılıyor!


Geri Dön