20 / 04 / 2024

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...



Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabı ile ilgili açıklama yaptı.

İşte Nef tarafından yapılan o açıklama:

“İstanbul’da Anadolu Yakası’nda Çekmeköy’de hayata geçirdiğimiz Nef Çamlıtepe ve Ormantepe projelerimizde toplam 883 adet konutun tamamı satılmış, Çamlıtepe etabındaki 474 konutun teslimi de tamamlanmıştır.  Nef Ormantepe etabındaki 409 adet konutun teslimine de Nisan ayı içerisinde başlanacaktır. Projenin son etabı olarak planlanan ve henüz satışa çıkmayan Nef Koruköy etabı iptal edilmemiş olup, projenin inşaatına ve dolayısıyla satışa başlanmasında pandemi nedeniyle bir erteleme mevcuttur.”

Nef ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Nef Çekmeköy'ün 3. ve son etabı olarak lanse edilen Nef Çekmeköy 3. Etap projesinde 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire tipleri yer alacaktı.

Nef Çekmeköy projesinde 474 konuttan meydana gelen Çamlıtepe ve 409 konuttan oluşan Ormantepe etaplarının satışları tamamlandı.

Nef Çekmeköy projesi,Yenidoğan Metro İstasyonu'na 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 26 kilometre, 15 Temmuz Köprüsü'ne 28.6 kilometre, FSM Köprüsü'ne 27.2 kilometre, YSS Köprüsü'ne 50.4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Çekmeköy'ün sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun alanları, gölet, zen bahçesi, barbekü alanı, seyir terasları, hobi bahçeleri, macera parkı bulunuyor.

Nef Çekmeköy 3. Etap iptal edildi!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışta!


Geri Dön