20 / 05 / 2024

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Ekonomist Nejat Özonay, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı bir dizi tweette, Borsa İstanbul'da yaşanan yükselişler ve düşüşlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özonay, yükseliş dönemlerinde yatırımcıların cesaretlendiğini ve hızlı çıkışlarda ihtiyatsız davrandıklarını belirtti.



Ekonomist Nejat Özonay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir tweet dizisiyle yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Özonay, Borsa İstanbul'un yükselişinde yatırımcıların cesaretlendiğini ancak düşüş dönemlerinde alımdan çekindiklerini ifade etti.

Nejat Özonay, Borsa İstanbul ve Tukaş hissesi hakkında uyardı!

Özonay, ayrıca hisse senetlerinin gördüğü zirveden düşmesinin, hissenin ucuz olduğu veya tekrar o zirveye ulaşacağı anlamına gelmediğini belirtti. Tukaş üzerinden bir örnek veren Özonay, geçmişte bu hisseyi tavsiye eden bir kişinin hisseyi portföyünden çıkardığını ancak takipçilerini bu konuda bilgilendirmediğini ifade etti. Özonay, Tukaş hissesinin 20 TL'den çok ucuz olduğunu söyleyen kişinin, hissenin 11 TL seviyesine geldiğinde alım tavsiyesinde bulunmadığını da vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön